dissabte, 4 d’abril del 2009

PER FÍ UNA CRÒNICA !!!!

Avui per fí ja puc fer una crònica d'esprés de tot l'enrenou físic que he tingut aquest ùltim mes, però avui fins i tot estic més content i satisfet que qualsevol altre cap de setmana de competició. Tot i saber que tinc a tota la trope a la Cursa de Calonge " que vagi bé!!!... jo avui m'he conformat amb la meva mini sortida i en tinc més que suficient.

CRÔNICA:

Sortida a les 7:30 de davant de la Policia Municipal de St. Celoni , no ès un lloc gens acollidor per quedar però ès el lloc hon avans de la Poli ja feïa segles que ells i quedaven , ells són la colla dels Inmortals...... ès la colla de la comarca del Baix Montseny més fidel a la cultura del cicloturisme català.

Nomé sortir ja ens hem trobat amb la colla de Sant Celoni els GT'S que avui n'eren uns 17 , ens hem posat a roda i cap Hostalric i Sils , avans de sils jo ja m'he despenjat de tot el grup perquè no puc forçar gens la màquina i he tingut la valentia de no fer-ho ... m'han hagut d'esperar a Sta. Coloma de Farners uns minuts. els GT's han seguit amb la seva ruta i els Inmortals hem anat al primer Avituallament.

Només dir-vos que la primera frase que es diuen quan es troben els components de la Colla dels Inmortals avans de dir-se bon dia ès : hon anem a esmorzar???

1er Avituallament , clau per la bona recuperació del Maasai ... avui en Pere Amadó m'ha fet de Gregari una estona fins a taula " sense ell no arribava!!! " , gràcies ... doncs s'ha guanyat un maillot dels meus.

aquí alguns dels Components de la Grupeta dels Inmortals amb el típic perfils de la felicitat com En Joan Amadó , Pere Amadó " un futur inmortal ", l'Arseni i el Josep Ballús.


Un cop hem acabat d'esmorzar he decidit anar sol xinu-xano cap a casa , ja en tenia prou ... el més importat ja ho tenia fet, era pujar a sobre de la burra després de molts dies. Cap a casa xiulant i cantant cançons maasaiques.


tranquils ! ..... em porto bé.


Moltíssima gent avui amb bici per les carreteres i molts coneguts, un d'ells en Beni que ha girat cua per venir a saludar-me i interesar-se pel meu estat físic, gràcies crack.

uns tant peluts i els altres tant pelats ... com que ara vaig a ritme hippie decideixo ara mateix a deixar-me barba, me la tallaré quan torni anar a ritme maasai.

i he acabat la jornada d'avui amb una sessió de recuperació amb el Compex ... res , que tingueu tots/es un bon cap de setmana!... i MOLTA SALUT !

per cert, fa dies que la barra que tenim hon i surt l'adreça a la plana web hon ens trobem em surt sense l'enllaç/adreça .. no surt res , algú sap arreglar-ho ? , gràcies.

8 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Bon cap de setmana per tu tb !! aquestes sortides de bici son lo millor, kms, amics i jalar!
Em tindre que posar de nou amb el Compex, veig que molts el feu servir...
SAlut i kms !

sina ha dit...

Ueeeee, molt bé!! Moltes felicitats per la recuperació!!
Ara a seguir fer una miqueta més de bondat i tornarás més fort que mai!!
A disfrutar!! Un petó!

Carles Lara ha dit...

Així m'agrada nano, que facis bondat jejejeje. Mica en mica i en quatre dies amb la penya MA30 a liar-la als circuits.

Cuida't crack

Joan Gálvez ha dit...

Hola Xavi, ja t’arriba’t l’hora de tornar a agafar la burra, ara vigila i no et tornis a passar amb els entrenaments.
Salutacions.
Joan.

Anònim ha dit...

Pel problema de l'adeça:
Si utilitzes Internet Explorer, fes clic amb el botó dret sobre la part de dalt de la finestra i selecciona l'opció de "Barra de direcciones", si utilitzes FireFox, el mateix pero selecciona l'opció "Barra de herramientas de navegación".

Salut.

ATR

XAVI NOVELL ha dit...

Oscar: qui ho diria que al mes d'Abril em foteria esmorzars d'aquest !! ... jejejperò ès el que hi ha i ed segur que aquest finde també... després ho trobo a faltar.

Sina: la meva setmana 15 de tranquis ... avui dilluns però he notat molta millora de Dissabte ... ara em falta més cap que res més i poc a poc. un petò.

Carles ja us veig de llunys desde el darrera del pilot ... demà dia clau amb els ùltims anàlisis i si tot va bé 7 dies molt suaus i després Fava.

Joan , em sembla que d'aquesta n'he aprés una estona... ara i per molt que m'agradi padalar les maasaiades seran poques ...però contundents. recupere't avia't!

ATR: moltissimes gràcies company, aquest matí ho he aconseguit.
RECORDS i SALUT

Clara ha dit...

Molt be xavalin, m'alegro molt que per fin hagis pogut fer una sortida en la bike i ho mes important les bones sensacions...

PD: Al final ens veuren a Flix, ja ja

TRI-CAS ha dit...

ME ALEGRO QUE QUE YA VALLAS SALIENDO EN BICI , ESTO SIGNIFICA QUE PRONTITO ESTARAS AL PIE DEL CAÑON!!!!

MUCHOS ANIMOS Y A SEGUIR RECUPERANDO MASSAI POWER!!!!!!