diumenge, 19 d’abril del 2009

FILLS de PUTA !!!

Salut Xavalins/es

Divendres i Dissabte sortides suaus després de les tempestes per preparar el meu cos JA! i per fí al típic i clàssic entrenament maasai que més m'agrada ... sentir aquell dolor a les cames tant agradable per pocs i diuen que tant emprenyador per altres.

Sant Celoni - Hostalric - Sta. Coloma - Anglès - Osor - St. Hilari - Sta. Coloma - Sils - Lloret - Blanes - Arenys - Collsacreu - St. Celoni . un bon entrenament de Fons amb dues sèries de pujada .... Al final 175 kms entre les potes.

Avui fins a St.Hilari amb la molt bona companyia dels meus companys del CC SANT CELONI, que ara feia molt de temps que no compartiem sortida però un cop a St. Hilari i veïen ja els primers Culunimbus de pluja al cel , he decidit anar a buscar en solitari les clarianes , al final a 3 kms de casa m'he mullat , però me la suava ja estava content per poder tornar a fer una sortideta de les meves.

Avui no penjo fotos , avui estic + que emprenyat per el que sembla ja una cosa avitual en aquesta puta societat amb la que vivim " a part de tots els problemes que hi han .... " ser que hi ha gent en atur ara més que mai , ser que hi ha gent que no te tants recursos per pasar el mes , ser que ...pim pam,pim.pam... ara tot ès més dificil que avanç però el que no ser i no acabo d'entendre ès perquè collons hi ha fills de putes de lladres que roben Bicis. Que vagin a robar en un Banc collons !!!!

Fa temps que corren anúncis d'aquests en els diferents Blogs que visitem , avui però li ha tocat al company KARPAS

Molta Salut i SORT.

8 comentaris:

tri-famili ha dit...

HOLA XAVI, PER GIRONA ESTAREM AL "LORO" SI PODEM RECUPERAR LA BICI DEL TEU AMIC.
DIGUEM UNA MICA DE DADES SOBRE LA BICI???
SALUT!!!

XAVI NOVELL ha dit...

al seu blog http://mikikarpas.blogspot.com/
hi ha tota la info, ès una argon18.

Moltes Gràcies a les terres Gironines!

Karpas ha dit...

Gracies Xavier!!!

Ya veo que estas recuperado!!

Saludos!

SanTiago Pons ha dit...

No hi ha dret... millor que calli! Sort Karpas!

Clara ha dit...

Estic d?acord amb tu, fa un temps es rumoreaba que habia una banda que es dedicaven a robar bicis, però ara és increible la de gent coneguda que li han robat, bastant fotuts estem com perquè damunt et robin la bici..Espero que comencin a prendre mesures en aquest tema

fran de toro ha dit...

Manda me una foto por aquí, no creo que la venda en tu tierra creo que las venden por otras zonas un saludo y espero la podáis recuperar.

nikabike ha dit...

No hi ha dret!!!!
He posat la noticia al meu blog. Divendres, a la uni (estudio criminologia) donaré veus als companys de classe que són mossos i policies. Quina impotència!!!

Aleix ha dit...

Ei Masai!M´alegro k ja estiguis gairebe recuperat del tot i ja puguis tornar a les masaiades!
A veure si ens veiem per remences!
Per cert et linko al meu blog!
Salut!