dimarts, 13 de gener del 2009

Uiiiiiiiiiii !!!! PER POC !!!

Salut xavalin(e)s.

Ahir dilluns i després de l'entrenament de diumenge volia sortir poc per estirar les cames, però al final no va ser així ..... aquest cop no va ser ni cap noi ni cap noia ni cap avi ni cap avia ... aquest cop van ser aquestes dues fotos.
Les culpables !!!
fotos by Pere Amadó.
Aquest ès el panorama que tenim al Turó de l'Home , a només 1h 45' amb la BTT desde casa ... més de 1,5 m de neu , i esclar el maasai ès molt maasai .... això no m'ho puc perdre !!!

Sortida molt ràpida desde casa meva fent una cursa contre el Sol amb la BTT , em presento fins a can Riera de Ciuret amb només 35 minuts per la pista forestal de Mosqueroles i cap amunt fins a l'estany d'en Vianya, quan ........ STREKKKK!!!!.... snif, snif.
Collons!!! de cop i volta em trobo al terra amb un fort cop a la cara tot xop i enfangat amb la bici encara lligada els peus i el culotte una mica estripat entre cames ..... Uiiiiiiiiiii !!!! PER POC !!!
RESULTAT: he petat la tija del sillin en el màxim esforç de pujada, amb la greu consequència que per uns milimetres no em faig un canvi de sexe ràpid i gratuït.
Em vaig quedar uns segons el terra flipat i pensant que , avui has estat de sort Paquirrin!!! . Un tall d'aquestes tijes lleugeres són pitjor que ganivets.... i res , una mica de neu a la cara per baixar l'inflamació del cop i 17 kms de carretera sense poder seure fins arribar a casa.


la guillotina

Amb l'estri per canviar de sexe " sistema maasai " i marcat de la cara per la patacada al terra.

Al final em van sortir 34 kms amb la BTT . Avui si que he fet recuperació amb només 68 kms plans i sessió de fisio per recuperar-me una mica de tot ..... estic com nou , gas a la burra !!!!

MOLTA SALUT !!!!

14 comentaris:

van krujem ha dit...

casi te desvirgas el ojal, por poco !!! estas bien por eso? para el domingo hay cambio de ruta, dicen que van a venir muchas tias, jajaj pero vamos entrenar verdad? un saludo y tope,

ViNi ha dit...

diosssssssss eso es la casa del meteorolog???? el pobre supongo que abra salido de ay no?? TOTALMENTE DE LOKOS!!!! lo de la tija esque alomejor apretastes mucho y al ser de carbono la jodistes...

XAVI NOVELL ha dit...

MIGUEL .. tot controlat!!!, ens veïem diumenge , tu porta les xatis i jo porto el xai a darrera la bici per fer-lo a la brasa i poder esmorzar .

VINI: brutal he? , fa temps que el sr. de castro "el meteoroleg del turó" ja no i viu , sort .. perquè sinó el pavo estaria sec com l'avi de la heidi.

Tr3sk ha dit...

Estàs fataaaaaaaaaaaaaal, rei!!!...a veure si amb tanta neu et deixes caure x la city!!!

jordimasfepesa ha dit...

les fotos, sencillament increibles!! i tu, amb el sillin, no serà el pes?jejjejeje

Edu Luque - edumac75@gmail.com ha dit...

ostres nen!!!!!! per caparte eehhhh!!!! les fotos , increibles!!!! salut!!!!!!

Joni Basso ha dit...

Ualaaaaaaa eso es el turo???? mama mia q wapo.
Disfruta de esa zona tu que la tienes cerca... Aleee un saludo

Anònim ha dit...

joder, ets un béstia....quina potència d'entrecuix que tens no??? ja ja ja.....

xavi cherino ha dit...

osti!! quina pua! per sort, estas be! o aixo sembla jeje
fa un parell d´anys vai anar amb un amic a una cursa a peu de 24 a sant celoni, i un home gran, de cabells llargs i blancs, amb camisa de vestir de cuadros i pantalons curts, ens va fotre una bona repassada. Ens van dir que vivia per alla a la montanya, no sera pas aquest del que parleu no? jejje.. pot ser el coneixeu els que viviu per alla aprop. Sempre quedara en la nostre memoria. Vam flipar.
cuidet xavi!
algun dia m´apuntare a una d´aquestes megasortides que feu en bici!

Javi ha dit...

madre mia!! dijous pujo, espectacularrr

Joan Gálvez ha dit...

Hola Xavi, per el que et agues pogut passar, pots donar gracies, igual que jo que el diumenge vaig trencar la cadena en ple repechó.
Salud i cuidat.
Ens veiem a L´Estartit??
Joan.

sina ha dit...

Ostiiiiii nen!! No ens espantis! Mare meva quin cop! Per sort no ha sigut res... Ja veig que estàs recuperat! Un petó!

Mariona ha dit...

Collons Massai, sort que no ha estat res! Per cert, he convidat a la Hatch pel diumenge ;-)

XAVI NOVELL ha dit...

EVA: si baixo a la city tinc el pereill de que em tanquin al talego per saltar-me els semafors , adelantaments perillossos , etc ... em quedo al monte!!

JORDI: maasaiot!.. no me l'he pesat mai encara !!.. però no crec que sigui d'aquest pes .. jejejej

EDU: ho tenim brutal per disfrutar-ho uns quants dies... avans no puji gaires cops i la desfaci tota ... jejejej

JONI: mola k t kagas ... brutal , el teu territori està tremendo per fer unes sèries patinadores.

BENI: sort que anava de pujada perquè de baixada , trec la tija per la boca...jejejej

XAVI: no ser qui vols dir , però si es d'aquesta zona el coneg segur ... aquí hi ha molt tronat d'aquests.

JAVI: Xavalote puja JA!! que la penya fa campana del curro per pujar amb bici i arribar a dalt de tot ....jeje.

JOAN: mentres es facin mal la cadena i la tija no problem, segur que pujaré a l'Estartit , encara no ho ser ... serà una cursa de 6 voltes totalment planes , amb un circuit de 10 kms. Amb tanta gent pel mig " tothom !!! " pot ser molt perillòs , però segur que pujo ... en tinc ganes tots tenim el mono.

SINA: tot al seu lloc , són coses que de tant en tant ens pasen ... però la questió es tenir sort i st. tornem-hi que no ha estat res.

MARIONA; si tens raò ... la LIZ HATCH em va trucar ahir i ja em va dir que t'ho habia dit... de totes maneres gràcies, ens veïem Diumenge.

EL MAASAI INFORMA:
només dir a tothom que Diumenge qui vulgui fer sortida tranquila de carretera amb una bona colla de molts dels que estem per aquí , visiteu el blog del Van Krujem i/ho de la Mariona per més informació.

SALUT A TOTHOM !!!