diumenge, 5 de juliol del 2009

GAS A LA GORDAAAAAA!

Per fí ja l'ùltim cap de setmana de competis amb la puta gorda !!! , demà ja tindré de nou la meva reformada i estimada bici !!!!. Primer de tot felicitar a tots/es els que han participat a les 24h de Montjuïc , una prova que si no fos pel que em va passar també i hagués sigut , hon molts coneguts i conegudes van ser-hi i jo no volia deixar-ho perdre.... però val més trobar la bici oi? ... encara que això no quedarà aquí.
Tot i això no us penseu que m'he quedat a casa !!! .... NO PAS.

Us vaig dir que Dissabte Maasaiada segura, dons fava. No sigui dit..... cap a la crono del cementiri d'Arenys de Munt. Una crono de pujadOTA de 800 metres hon les vaig passar MOLT PUTES , i sinò mireu el recull fotogràfic que en Martí "ti" em va fer.
les millors fotos.

l'amic Pati campió, amb un nou rècord de la prova: 2 minuts 8 segons , gas a la burra!


i el Maasai a tope amb 4 minuts 30 segons ....jajajajajajajajajajaj !!!!
si ès que quan em van veure tots es van cagar !!! jajaja ,una gentilessa de l'amic Juan de http://www.bicicletesjm.com/ amb el nou model de tricicle Montseny vaig decidir fotre fava a la crono , objectiu: disfrutar , no baixar i acabar. TOMA!

i mentres uns escalfaven com l'amic Dani corredor de les files CC camp clar de Tarragona jo super relaxat al sofà.


3,2,1, fava! ... bufff el que m'espera.


Mala llet i apretar les dents per pujar i trinxar-me , va ser curt però molt intens. Vaig disfrutar Molt!!! ho teniu que provar .....

A Meta foto amb un autèntic maasai , " l'Avi Poch " ell també ès part important del rècord de la pujada.


i foto de Familia amb alguns dels components de la crono hon podem trobar el petit Camaron i en David Pruna " atenció que està molt fort , de cara a Dissabte al camp. de Cat. no li treurem els ulls de sobre ", ahir 2º absolut.

Felicitar a tota la familia del CC ARENYS de MUNT , per fer aquests tipus d'actes tant guapos , són una gran familia ... endavant!

I avui Diumenge , mare meva un altre cursa de Btt del CAIXA GIRONA d'aquelles que recordaré molt de temps . Avui a Vidreres, amb una calor que ... encara estic bevent.

Avui he sortit massa bé , no puc anar tant endavant al principi perquè després quan benen les zones tècniques els del darrera m'apreten i PATAPUMMMMM. hòstiot amb voltereta folre i manilles. A pocs kms de la primera volta , merda hon he estat a punt de plegar però NOOOOOO , això mai ... la segona volta la he fet quasi bé tota amb una ma , ja que no podia ni agafar-me al manillar ... la penya deuria pensar que els vacil.laba !!!! la 3 era Volta amb molta prudència i com sempre, per mí la millor.

al final per sort RES , rescades a la teta esquerra i la ma. tot a punt per tornar-hi que la propera setmana tenim campionat de catalunya fons en Carretera.


Molta Salut !!!

8 comentaris:

camaron ha dit...

jaja! petit camaron xD
bueno bona massaiada la d'ahir. Tiu sort pel campionat de catalunya i a apretar de nou la bici!

Anònim ha dit...

així portes la ma?....lleu no deu pas haver sigut la regirada, tens uns collons com bombes!!!

a recuperar-se!!!!

feu eskamot per anar a collsacreu dijous?

Ro ha dit...

Bona cursa Massai!!!
Si que tenies raó amb el tricicle, si, és impactant!
A recuperar-se i a fotre-li fort al Champinyonat!

XAVI NOVELL ha dit...

camaron! però si sou igualetS!!! aquest sera un crack!!!

Beni - collons quin mal que em fot ara la ma, espero que no sigui RES!!! ... Dijous eskamot a COllsacreu amb molta Gent!!.. revolt " la paella " de 180º avanç de port pujant per Arenys!!! Maasaiada!!!

RO! un altre dia t'apuntes amb la TRI a rebentar-ho tot, es dur però xulo .
records Crack!

Anònim ha dit...

sóc en David Pruna
Nano durant aquests dies només te la podràs pelar amb una mà!!!!
ja aguantaràs??

david malmeto ha dit...

En David Pruna m'xafat el comentari. Ets un crack. Jo de gran vull ser com tú. Salut y gassssss a la flaca.

Monik ha dit...

Jefe, a veure quin dia portes el tricicle pels meus barris....Si et tires per la baixada del pavelló vell, et pago les birres que vulguis.

Clara ha dit...

Anims vores com et recuperes aviat de la mà, i mes si deixes de utilizar-la ja ja. sort per al campionat