dilluns, 27 d’abril del 2009

POCS PERÒ MACOS

Salut xavalins/es.

Aquesta serà la tònica d'aquesta setmana, entrenament de pocs quilometres però amb ganes de fer el màxim esforç per arribar cascadot a casa com avui .... sortida els 3 portets.

Sant Celoni - la Roca - (coll de Parpers) - La Roca - Cardedeu - ( el collet) - Cardadeu - Llinars ( Coll de Bordoi) - Llinars - Sant Celoni 59 kms. i 2 horetes justes fent unes bones pujades hon un cop a dalt m'agrada sentir els tambors maasais que porto a dins ... pupum , pupum, pupum , fins a 185 cops de tambor per minut..... M'AGRADA !
el maasai sense Barba!!!

Avui he vist que el maasai tant si porta barba com si no , ès lleig igual. Encara que tinc un cosí que encara ho ès més.

... el tito Umbele .



tros final de Can Bordoi , fava!.... demà més.

*********************************

PER ACABAR AQUESTA MALA NOTÍCIA
font - urtekaria.com
JORDI VILA ABANDONA EL CICLISMO
El ciclista Jordi Vila (ECP Condinental Pro) abandona la bicicleta debido a una hipoplasia medular, una enfermedad congénita que impedía la correcta producción de glóbulos rojos y blancos en la sangre, actividad indispensable para la práctica deportiva.Al principio, meses antes de diagnoticarse mi enfermedad, empecé a acusar fatiga desmesurada: iba bien un día en los entrenamientos, pero luego me pasaba tres días arrastrado, luego otro par de salidas bien hasta recaer... Unas primeras pruebas me diagnosticaron parásitos, pero un analisis posterior de esos primeros resultados empezó a descubrir que había algo grave en mi cuerpo. Llegué a tener un índice 34 de hematocrito en algunos momentos, lo cual era realmente preocupante. Una biopsia de mi médula ósea reveló que no estaba bien: nos metió a todos el miedo en el cuerpo porque podía ser incluso leucemia o cáncer. Por suerte, otra prueba medular en la cadera descartó las posibilidades más negativas, y descubrió que era problema genético. La médula estaba dañada, y podía requerir trasplante", ha explicado Vila."Soy una persona activa y seguiré haciendo deporte. Salgo todos los fines de semana con la grupeta de Olot, la misma que me ha acompañado en profesionales. También quiero correr y nadar: estoy pensando en dedicar el verano a correr medios maratones, e incluso algún triatlón', ha comentado el catalán que ya trabaja como maestro en un centro especial para niños con problemas de conducta."

foto de família amb en Jordi " dreta " hon desde aquí , jo i tots et volem donar molta força i molts ànims , ETS UN TIO DE COLLONS !

MOLTA SALUT.

6 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Ahir també he fet una ruteta pujant Orrius y Parpers. Son pocs kms pro muy macos per una sortideta rapida.
(Veus com estic entrenant també el catala? jajajaja)
Una abrazada

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Ostia amb l'Umbele, ho haveu vist???
M'ha molat lo dels tambors masaais.
Nen records de Tarragona,ens veurem a Remences o Terres de l'Aigua? Porto unes pizzes per repartir!

Joan ha dit...

Va parir Massai si que ets guapo sense barba...jejejeje...o molt lleig amb ella...jajaja

L'altre dia ja et vaig tornar a veure per la variant , així m'agrada Massai que no entrenís fort(o suau) , i cuant estiguís prop de Can Bordoi em busques i fem unes baixadetes....jejeje

Salut Timbaler!!!

TEIXI ha dit...

Ei massai bones!!!
Jo vull donar des del teu blog massai tot el suport en jordi vila, que apart de ser un gran ciclista és una gran persona!!
Apa jordi molta sort fen de profe!!

I tu massai entrena! ja ja

Clara ha dit...

Ei massai, jo aquesta ruta m'ha la conec molt be ja ja ja.Quansevol día ens creuem..

Ja et trobas al 100% petons

Mengüi , Joan J.Mengual ha dit...

Hola Massai, me alegro que ya empieces a ponerte en tu sitio y pronto nos des caña de la buena cuando nos veamos.
Ostia sin barba pareces mas ciclista,¿no seras algun pro camuflado verdad?