dimarts, 10 de març del 2009

BTT MADE in CATALONIA

El maasai només va poder tirar aquestes quatre fotos perquè tenia feina per animar a tots els corredors/res de casa ... va ser espectacular.

... i ès que tenim la millor afició

Cal destacar la climatología de la comarca del pla ... hon i fa molta calor.


... i la CARPA_RAMONA que la trobareu a l'estany.... jajajaja!!!

i per acabar .... VOLEU FER UNA VOLTA AL CIRCUIT DE BANYOLES A RITME DE PRO ? doncs som-hi .... tradicional filmació que fa en Carles Coloma amb la càmara que porta al seu casc , podeu sentir així les sensacions que vivim en aquestes curses.

PART 1

PART 2

PART 3

molta salut !!!!

4 comentaris:

jordimasfepesa ha dit...

anims massai!! que els massais son d'una pasta especial!!
la lluita continua!!

TRI-CAS ha dit...

Menuda peli, me ha motivado para este domingo , empieza la Xallenger del Penedes, este año tengo que terminar dendro de los 20 de mi categoria,!!!!

Animo campeon, seguie tu recuperacion y seguro que dentro de poco estas saltando con tu tribu!!!!!

FORÇA MASSAI!!!!!!!

XAVI NOVELL ha dit...

JORDI: recorda que tu també ets maasai i .... ets un exemple de lluita per tots. Molta Força crack i recupere't aviat que ting ganes de fer maasaiada. JO TA KE !

TONI: Brutal oi? doncs jo només vaig fer fins a la meitat del segon vídeo ... quina merda!!! però ja et dic jo que fliparies amb l'ambient i el nivell de Banyoles. a la Xallenge pensa amb el video i GASSSSSS !!!!!

Mariona ha dit...

No sabem valorar el nivell que tenim a casa i no ho dic per l'última imatge (que també)jajajajja... El dissabte vindrem a fer mal per Can Massai!