dijous, 12 de març del 2009

.... DE RECUPERACIÓ

Salut xavalins/es , com va tot ... espero que molt bé , jo segueixo amb la recuperació i la veritat ès que la cosa comença poc a poc a estar una mica millor. Ja no vaig tant ascrot i això ès una bona senyal.

Avui m'ha tocat sessió de MASSATGE ORIENTAL amb la senyoreta Cho Yang ...... I UNA MERDA !!!!!! , la mare que em va parir... us han tocat mai el muscle psoao-iliac ???? Avui l'Andreu ( fisio personal) , m'ha fet pessigolles durant una bona estona.


D'oncs aquí el teniu maasai que us l'ensenya ... només dir-vos que per accedir-hi s'ha de fer per la part del davant i no ès gaire divertit.

M'ha explicat que era un tronxo de muscle gran i molt important del cos " jo ni papa " , Doncs he buscat per internet i aquí el teniu ... si que sembla gran , més avia't sembla un bon Bistec de Vedella , i fins i tot te bona pinta oi?.

Doncs marxo a sopar que m'ha vingut la Gana.

MOLTA SALUT !!!!

11 comentaris:

Joan ha dit...

Culleres en Rocco Maasai existeix!!

L'important apart de trobarte el muscle (va parir quin nom) es que estiguis més fort mentalment , per l'humor que desprens així es palpa.

toño ha dit...

Si que tiene buena pinta el chuleton para ponerlo a la brasaaa!!jeje... recuperate prontooo y te lo traes para aqui... ya lo regaremos con unas botellitas de txacoli...
Vengaaa un abrazoooo!

jordimasfepesa ha dit...

la ultima foto és la teva....Te l'has enganxat amb la cadena?
jajajajajajajajajaja!!!
clar!, tan llarga!!

Unknown ha dit...

Xavi q tal campio, bona setmana t'estas foten, pots arrodonir menjan-te uns entrepans de pernil dels Jamones jajajajaja, si vens trucam q jo m'apunto hi ting credit jajajaja
fins aviat

Sandra ha dit...

Me n'alegro de que et vagis recuperant, ja veuras com en un tres i no res tornes a fer de les teves ;)
A seguir millorant!!

Edu Luque - edumac75@gmail.com ha dit...

poc a poc xavi!!!!!! en res estaras foten canya!!!!!!
Salut!!!!!!

Mariona ha dit...

El menú del dia és: truita de patates (gratix) i filet de psoas iliac al roquefort jajajajaj... Fisio a tope fins que els músculs et quedin ben estovadets!

Ferran Vila ha dit...

Cullò això ho tenim tots? quin filet, això tombo i tombo a la planja amb una rodantjeta de foi ha d'estar de conya, ja,ja.
Bueno ja vec vas millor d'ànims, ara acabr de recuperar-se.
Salut Massai.

Anònim ha dit...

muy bueno lo de Rocco Maasai...... je je je
Buen entreno
Nico

vice sport ha dit...

Anims warrior que aviat tornaras a donar guerra! paciència... jo mentrestant aprofitare per retallarte uns quants segons... bah per a que enganyar-nos, hauria de retallarte hores! jejeje

Salut i gas a la cremeta!

nikabike ha dit...

Va massai, que ja ho tens!!!
Ànim