dijous, 4 de desembre del 2008

s'acosta el 2009 i ...

Desde que vaig començar amb això del blog el dia - 1/3/08 http://xaviernovell.blogspot.com/2008_03_01_archive.html , han passa't moltes coses , en el blog i sempre de bones ... espero seguir amb aquesta dinàmica de ciclisme divertit , familiar i d'interès ciclista de cara el 2009 ... són ja 40.000 visites maasais, això vol dir que us agrada. no?
----------------------------
I S'acosta el 2009 i ja tenim que començar a tenir llest una mica tot el relacionat amb el que no ès pedalar ... com la roba i el material , estic molt content de poguer portar per 5è any consecutiu el meu patrocinador, al qual jo també represento i n'estic molt orgullòs.

Però cada cop un necessita fer coses que d'una manera ho altre puguem ajudar els més desfaborits en el aquest món en que vivim . Aquest any les meves pedalades per arreu serviran també per donar a conèixer una ONG , són moltes i moltes les coses que ès poden fer, ho sabem , però s'han de fer.... portem-ho i ajudem-los... no costa res.

PATROCINADOR

COL.LABORADORS

Pedalades Solidaries amb:

Molta Salut !

6 comentaris:

TEIXI ha dit...

Xavieeeer!
Nanu aquest blog està de puta mare!
Falten més massaiades i menys propaganda ja ja ja.
Nanu tens que venir a fer una montanbikada per aki, que hi ha molts bons llocs per nar esmorzar.

XAVI NOVELL ha dit...

mita'l el mític teixi " fots mala cara!!! "... que pasa crack quina ilu veure't aquí!!! si si en tinc una de pendent per el poblat maasai del pla de l'estany . molts records a totes.. una abraçada.

sina ha dit...

Jo sóc una nova visitant al teu blog peró a partir d'ara seré fixa, jaja!
Ei, molt maca l'equipació! Ara toca suar-la que de ben segur ho faràs!! jaja

van krujem ha dit...

xavi entre tu blog y el mio partimos el bacalado bloger, para el 2009 hay que hacer bikekill y parche de el karakol tema a tope, a ver si la lia mos en enero con las sociales, un saludo y tope!!!!!!!!!!!!

PD: SINA NO SABES DONDE TE HAS METIDO , JAJAJAJ

XAVI NOVELL ha dit...

IronSina benvinguda i molt de gas en els teus reptes, records maasais crak.


Miguel Krujem , la liarem Segur!! tu preparem unes olivetes d'aquestes que tens al bar de galicia que alimenten molt ... juas juas juas. recupere't !!!

Anònim ha dit...

Ei molt wapo el teu blog esta molt currat, i wapa també l'equipació!! espero k tb et vagi molt bé la temporada 2009 i avere si conincidim en alguna carrereta jeje, per cert molt bo el video de l'avia jajaja, saluts i com sempre gassss!!!