diumenge, 3 d’agost del 2008

CLÀSSICA PESARRODONA 2008

Clàssica Marxa Josep Pesarrodona 03/8 MANRESA

Ara feia 2 anys que no feia aquesta clàssica i aquesta setmana vaig decidir apuntar-mi i tornar-hi. Les condicions físiques no eres les millors , ja que dilluns i dimars vaig agafar unes febrades " no ser de què " però dimecres al sortir a entrenar i dijous fer 135kms. semblava que tot estava ok's.

El record que tenia d'aquesta marxa eren la pujada a Montserrat i la forta calor que fot el tram del coll de les estanalles ... i avui no ha estat diferent, he queda't sec , sec.

A la sortida com sempre coneguts , coneguts i més coneguts , avui la gent que competeix a aprofitat per anar a estirar les potes i posar un ritme durillo. Jo avui les he passa't molt putes... ja ho he notat pujant a montserrat que les les potes no estaven encara del tot fines. Però sempre sentir bones sensacions no pot ser, al final he fet el que he pogut i na fent.... potser dels 15 primers? , algú ho sap !!! 4:12. El que si que ès cert que ja estic de Vacances i això es de collons.

jo al centre entre els meus bons amics de BICIS ESTEVE , Oscar , David i Magín. Al fons el que surt penúltim ès l'amic l'Alex "L'organitzador de la Marxa Mitics-ports-pirineus" que es va fer ara fa uns dies i que jo també i vaig participar.

Personalmenr pujar a Montserrat ès brutal pel que a mí em representa, país , cultura , muntanyisme , misteri .... i més si pujes trinxa't , que aquí les estava pasant molt putes! em sembla que se'm ha aperegut la moreneta i tot ....jejeje.

----------------------------------------

Res que ja sóm a l'Agost i això s'ha de aprofitar !!!! del 9 al 16 marxo amb 3 membres de l'èquip d'elit català - http://renaultcasanostra.blogspot.com/ a pasar uns dies de collons i de ciclisme de qualitat a Italia - Mortirolo , Stelvio , Gavia ... El campament general estarà a la bonica població de Bornio. hon diuen que desde allà les carreteres et porten al cel .

l'Eskamot ès el següent: Jordi Salvatalla , Josep codinach , Jordi Teixidor. Nens l'asfalt , les pizzes , la birra i .... ens esperen !!!!

Sort que ara mateix tinc les cames a sota de la taula i no veuen les fotos. Pobres , que no els hi passi res!!!!! jejejeje

a tots(es) molta SALUT !!!!

9 comentaris:

Mercè ha dit...

Eii que si vas a Bormio no es territori "Dolomiti", bueno que no t'agafi res al túnel de Gavia i ja aniràs restant "tornanti" al Stelvio.

Que vagi bé!

SanTiago Pons ha dit...

Globerooooooo!jejeje, aquest hivern et fotre canya a Banyoles!jejejeje ... ni a salt et voldran!:-)

Julie B ha dit...

lo pasaréis de muerteeee!! que envidiaaaaaaa

Saludos

Julie

Magín ha dit...

Gracias Xavi por lo de la foto.
Espero que os lo paseis muy bien por los repechos italianos.
Salut i força el canut

Mariona ha dit...

Tela quina paella a l'última foto, i no precisament d'arròs...

Salut i gas per un tub!

david malmeto ha dit...

Que bien vives. Yo de mayor quiero ser como tú. Que disfruteis los 5 (incluido el cabrón del señor GARMIN).

Anònim ha dit...

que t'ho passis bé....sempre dic que algun anys hi haig d'anar, però al final no passo mai dels Pirineus.....

Charlie! ha dit...

Mortirolo , Stelvio , Gavia .... aquests ports no es poden pujar en bici, s'han de pujar de genolls, són mítics!!!! pedala fort amunt!!!!

Byk ha dit...

Quina enveja en aquestes vacances!! Disfrutales al maxim i llueix l'equipació dels Sonats per Italia!!! salut i kms!!