diumenge, 31 de maig del 2009

EM FALTEN HORES , ALGÚ LES HA TROBAT ?

Dissabte el Gran Maasai " desde el cel " em va dir que tenia a que anar a Moià, a que? ... feien sardanes ? feien la fira del bolet ? no resulta que era una trobada de molts maasais amb les burres disposats a trinxar-se la patata per aquelles terres .
Doncs no us puc explicar gaires coses guapes de com em va anar, a la sortida els mateixos esquirols de sempre , seniors i Masters 30 disposats a patir una estona , amb alguns equips que portaven tota l'artilleria, com el meu , el que pasa que el meu equip mentres jo estic en cursa ells estan pel bosc caçant , que sinò després no pots sopar, ahir 4 conills i 2 tudons.






les millors fotos com sempre de la Julie ( premsa Penaca ) i de la Mariona

Una cursa maca però també dura per el ritme , amb constants pujades i baixades durant 80 kms, a mí se'm a acabat la cursa quan als ùltims 15 metres del primer port i dins el grup del davant he tingut una enganxada de bicicleta amb un altre que no ser que feïa davant meu i m'ha fet acabaR fora de la bici amb els peus al terra i veïent com els de davant marxaven i em deixaven mentres desengantxavem les dues bicis i de regal cop de pedal al tormell d'aquells que uiiiii ... i quan et pasa això bye bye , mirar enrera i esperar algun company que vingui i si esta fort treballar per atrapar els del davant ... res de res , només el Felix ha colaborat per fer quelcom però ..... erem un grup de 5 i collons hem fet un recta tots Direcciò a no ser hon perquè encara estariem pedalant " ens hem colat " midja volta i ja hem trobat altres corredors que anaven més endarrera i cap a meta tot tranquils , amb mala llet però satisfet de les bones sensacions que un s'emporta després d'estar 3 mesos sense competir amb els Galgos. " que ja en tenia ganes ! ".

Un cop acabada la cursa reuniò amb un membre de l'Eskamot Pantis per preparar a la mateixa nit , un entrenament de qualitat al lloc X i hora D. , ha durat tant l'entrenament que quan he sortit del gimnas ja sortia el sol . Collons !!!

Merda el maasai ès com el dràcula quan veu la lluna. Cotxe , casa i dutxa sense que les neurònes s'adormin per tornar a treure la burra de la furgoneta i fava!!! un altre cop a les 9 del matí ja rodava de nou per acabar fent 100 kms per la zona de Marina , Maçanet , Lloret , Tordera ... a Tordera estava tant trinxat i empanat del sol i de les 2 proves dures del Dissabte que m'he aturat a una parada de fruita a mirarme unes mandarines però em diu la noia , vols menjar un platen? primer m'he assegurat que realment fos una noia i un cop examinada li he dit que sí!

i no rigueu del tipic platen que ès menja a Tordera de dia .

MOLTA SALUT !!!!

divendres, 29 de maig del 2009

PROPERA PARADA MOIÀ

II GRAN PREMI DE MOIA (CAMPIONAT PROVINCIAL BARCELONA)
Dissabte a la tarda ens veïem a Moià , una gran cursa en un circuit de ruta de 80 kms molt guapo però també dur que ens han preparat els nostres amics de Centelles.


Dades de la prova
· Categoria/es: Carretera - Senior/Maasais 30
· Dia: 30-05-2009
· Hora: 16:00
· Població: MOIA
· Quilómetres: 80.0 km
· Organitzador: CENTELLES, PENYA CICLISTA


Molta salut !!!

dimarts, 26 de maig del 2009

COLLONS DE TEMPS

Collons de temps el que ha fet avui Dimarts , quan he sortit del curro fotia un dia guapo i mentres feia els meus 3 kms cap a casa amb la meva bike_kill , ja estava rumiant l'entrenament de Muntanya d'aquesta tarda.


Amb un mega dinar d'un Potito Hero 3 frutas de 1er plat i una barreta de 2on he sortit de casa cagan't llets , content i cantant .


Però collons , el sol s'ha fos de cop , el Vent i el polen em trinxaven la cara i 4 Gotes d'aigua m'han fet ... " no ès que sigui pas un tites !!! ... però ès que ja estic fard de mullar-me " i he decidit anar a empaitar camions a la NII .


Mireu quin cel tant xungo deixava al meu darrera , hon si pot veure el Castell de Montsoliu al fons.

Doncs d'Arbúcies cap a la Xunga NII a buscar una mica de sort a la caçera d'algun camiò , bus ho tractor.

Aquesta ès segurament " per mí " la més xunga de les carreteres que tenim a Catalunya , hon per collons tenim que anar per dins ja que no ens han deixat ni un putu pam , a més hi ha 3 carrils !!! , et cagues quan els cotxes a tota castanya et pasen a un pam i dius uffff !!!

Aquesta ès la reacciò de la meva hombra avui per tots aquells que no respectaven el 1,5 m.

QUE US ....... PEL CUL , FILLS DE PUTA !!!

*****************************************

MOLTA SALUT !!!!!!!!!

diumenge, 24 de maig del 2009

Avui diumenge DESCANS ???

Avui Diumenge 24 i després de l'entrenament de 135 kms d'ahir Dissabte m'he quedat a casa a mirar la formula 1 " Gran premi de Monaco.
L'intensió d'avui era poder anar a Riells i Viabrea a fer la mítica Marxa " terra de l'aigua " però he preferit quedar-me a casa , estava tant fet pols que m'he adormit al sofà i m'he despertat a les 14:00 hores aproximadament ... no ser que m'ha passat avui !! però m'he llevat molt trinxat , com si hagués fet la Marxa i un mal sòn de collons : CLIKA_AQUÍ!!!

un cop despertat, m'he conectat a internet per mirar les notícies i he flipat quan he trobat la portada dels diaris de demà.


Algú em pot ajudar ? algú m'ha vist ? oi que jo no i era? el meu fisio em va dir que tenia que fer descans !!!

Després a les 18:00 hores he descarregat les fotos de la càmada i ...... mare meva NO POT SER !!!

foto 1 - Espectacular sortida, CC Sant Celoni a topeeeee !!!!
foto 2 - En Ramon enfilant la grupeta pel seu pas per Breda
fotos 3/4 - En Toni i En David pel seu pas a les entenes 2on i 3er
foto 5 - Bonic grup de Bons corredors entre ells en Sergi , Santi , Albert , Gironès ...
foto 6 - En Francesc i en Santi , també bons amics meus.
foto 7 - Bonic reconeixement al gran Jose Garcia " el junior del club "
foto 8 - hòstia ???? no recordo haver fet aquesta foto !!!! ... veïeu com era un somni?

MOLTA SALUT !!!

dimarts, 19 de maig del 2009

TOTHOM a La VOLTA !!!

Durant aquesta setmana i fins Diumenge amb final al circuit de Montmelò tothom sap que hi ha la Volta ciclista a Catalunya enllaç aquí , donç animo a tothom a fer campanes de l'escola , a no anar al curro i enganyar a la dona / home per poder anar animar i donar caliu a la Volta ciclista del nostre país , NO VOLEM QUE DESAPAREIXI, collons !!!! , ahir , avui i demà " la Volta " per això tots/es temim que anar-hi i fer pinya.

Ahir el maasai i era, amb energía animant a tots els corredors Catalans que i participen ... Xavi Tondo , Xavi Florenci , Flecha , Jufré , Losada ... foteu-li FaVa!!!!
les millors fotos , les meves ... collons tanta camara i tants objectius... si al final el que has de fer ès ser puta i acostar-te el màxim possible.

Els nanus " que m'han fet cas i han fet campana " amb molta cridòria.

Aquesta dedicada a una Dona Gallega que tenia al derrera i .... " que me tapas chico hombre que venimos desde Galicia a ver a Pereiro y nos estas Tapando ".

El Senyor Alejandro ahir 2on .

Però el Xavi Tondo, Guanyarà !!!!! aupa Xavalote !

Molta Salut !!!

diumenge, 17 de maig del 2009

LES GOGES - ROCACORBA

.... I ès que avui ès d'aquells dies que quan tornes amb el cotxe cap a casa penses: quina trinaxada i com he disfrutat .

Avui cap al pla de l'estany a fer les Goges , una marxa que encara no tenia a les cames i que ara era un bon moment per fer-ho , si més no per mirar com van les potes després dels entrenaments post-remences.

Ales 8 del matí molts coneguts , amics i companys de trinxades com sempre. Alguns que tornaven de fer la Marxa del cadí el dia avanç ... maasaiada segura!. Ès avitual la presència de bons ciclistes en aquest tipus de "Marxes" i més si no hi ha curses , hon el ritme desde ja un principi ès de fotre fava!!!!. avui , volia provar-me i trinxar-me al màxim i així ho he fet només sortir .... maasaiada mix.

De Banyoles a Navata al davant fent unes 3 maasaiades en solitari per forçar la màquina i amb l'ajuda alguns cops de'n David Alier , l'Alt de Seguerò pujada com un pot però a uns segons dels primers hon la difícil i complicada baixada ens ha tallat i ens ha complicat atrapar als primers que teniem a Castellfollit a 3 minuts .... 3 minuts? pel maasai això no ès res ... fava , fava i fava ... però avui res de res la gran grupeta que erem poca col.laboració i jo amb les potes ben trinxades fins a Olot i els Volcans ... i cap a Banyoles hon a l'encreuement de la curta i la llarga " ens hem quedat sols , no n'hi ha per tant !!! només uns 7 valents del grup hem decidit fer aquesta trinxada que mai oblidaré:

Avui si no hagués fet això no hagués arribat gens content a casa , perquè això ès brutal..... Els primers 4 qms. a ritme amb els companys que erem allà entre ells en Jordi Rius , però he decidit no tirar tant perquè ser que era una puta pujada dura ,al meu ritme perquè tenia les potes molt trinxades de les fortes ramades que durant tota la marxa portava.

Una Pujada espectacular i brutal , hon l'ùnc que mires ès el terra .... fins que m'ha aparagut del no res St. David.

Avui en David " que no haig de dir res dell perquè molts de vos. ja el coneixeu " m'ha donat una lliço de companyerisme , hem fet la pujada junts al meu ritme i jo a roda seva però ell amb una mà , perquè amb l'altre m'anava tirant aigua a la cara i animan't , jo crec que ell ja veïa l'home de l'estaca que em venia per darrera... gràcies david !

- Jo i en David hem flipat quan hem adelantat a un company i hem vist com treia sang per la boca , era un mapa !! quelcom que jo a vegades de manera irònica la dig :" gas fins a bomitar sang " avui ho hem vist i m'ha fet reflexionar de com de penjats estem els ciclistes , no el coneg però em trec el casc i ole els seus collons.

i tot per arribar aquí.

super content , amb només 15 grans ciclistes davant meu , avui el 1er l'amic Cristian Collados , i content sobretot perquè veig que ja torno estar allà al davant. .... al final: temps- 4h:41 i 16è General de la Llarga.

felicitar a l'Organitzaciò del CC BANYOLES i molta SALUT !!!!

dijous, 14 de maig del 2009

Aquest any ... TAMBÉ !!!

Durant aquests dies s'estan disputant per 5è any consecutiu l'olimpiada_empresarial_solidaria , i SALICRU també participa , ja són 5 anys que anem a fer la prova de Btt i seguim quedant els primers.. aquest any també !! ... " l'any que bé volem més competència !!!! " .... ja vaig de tant en tant fent memòria de l'esdeveniment a tots/es vosaltres perquè i participeu , ès una prova molt maca ja que tots els guanys de les inscripcions van destinats a fons solidaris, en un acte final molt maco i emotiu hon s'entreguen diners en mà a l'entitat.

Aquest any en nom de SALICRU ha participat:


l'Albert Sevilla i en Pere Amadó, gràcies companys !

Cal dir que en Pere ja fa 3 anys que queda primer Absolut de la Prova , aquest any però ha sigut especial perquè s'ha fet a la Població Maasai de Santa Mª de Palautordera amb una participació de 600 corredors, en un circuit de 36 kms molt atractiu i dur pel Montseny ..... tot un èxit.


1er - Pere Amadó ( SALICRU) 1:36 , 2º - Xavi Vilajosana (UOC) 1:40 , 3er. Albert Sevilla (SALICRU) 1:46 ... i en Marc tot un crack , l' Organitzador de l'esdeveniment.

MOLTES FELICITATS !

********

Aquest cap de setmana seguirè fent Marxes Cicloturistes , propera parada les Goges - Rocacorba , jejejejeje m'atrau el final !!!! ... sense dubte serà un altre bon entrenament amb companyia de molts que ja coneixem. Ens ho pasarem bé !. Donç si algú s'anima cap al pla de l'Estany , hon ahir vaig veure senyals de fum de l'altre tribu de companys maasais que ja ho tenen tot preparat,

Molta Salut !

dilluns, 11 de maig del 2009

+ K SATISFET ... TERRA DE REMENCES 2009

TERRA DE REMENCES , com sempre felicitar a l'organització i el CC BAS per seguir any rere any amb aquesta trampera hon fa que aquesta marxa sigui avui la maxi-festa del cicloturisme a Catalunya.... gràcies !

Foto que he trobat i robat ja no ser d'hon , a la dreta en Lluís i en Diego del cc sant celoni


Ahir per fí vaig tornar a pedelar amb companyia !!! ho , quines ganes en tenia , moltíssima gent coneguda i també molts que em coneixien pel Blog i ès van interessar-se pel meu estat , a tots/es MOLTES GRÀCIES ! .

No gaires coses per explicar-vos , tenia tantes ganes de patir un altre cop al costat de gent que ....
només tenia un Objectiu, era patir i acabar , collons si vaig patir.
En cap moment vaig decidir apretar més del compte ... encara que quan ets allà intentes donar el màxim i vas veïent que la gent amb la que normalment ens trinxem junts marxen cap a davant i tu no pots ..... grgrgrgrg ...... però ara mateix ès el que hi ha , ara no puc més. Però tranquils que ahir era la tornada a la plaça i espero anar millorant aquestes pròximes setmanes.
La sortida com sempre , molts llops al davant que prometien uns marxa a ritme del bó , fava i molt de compte sense distreure's que la palla va cara.




Primer Port Capsacosta molt justet i de cul , però tranquil perquè eren pocs els segons del davant , hon de Sant Pau de Seguries a Ripoll erem un grup d'uns 4000 jejejeje quin ramat! , pujada a coll de Canes m'he mort ! pulsacions baixes i les cames que no i no ... s'han escapat i ja merda perquè m'he quedat inpotent veïent com marxaven " que i farem! " un no pot arribar i moldre, Bracons l'he disfrutat perquè amb el grup que anava he pogut pujar anar fent sense menjar-me l'olla i deixant enrera les males sensacions que portava avanç . De Bracons a Manlleu fava amb l'Amic Eugeni Serra i en David Pruna " ja uns clàssics companys de trinxeres " ... hon finalment Coll de Canes , que ès el que més disfruto , llarg i trinxador ... em trobo com un peix a l'aigüa , tindría de ser més llarg collons... ès allà quan pots veure la cara que fot l'Inista quan adelantes als que ès queden del grup del davant.

Al final ( tot i les anomalies que hi han a les classificacions finals ): aquí no deixa de ser un bon entrenament de 5h 14' encara puc estar content però ara cal anar millorant dia a dia per tornar a estar hon era. Només dir-vos que tant el que ha quedat 1º i 2º són del Poblat/territori maasai , sous lo puto crack's !!!!



la ùnica foto de paparachi aquesta , fent el tipic ball Maasai

Un cop finalitzada la Marxa a vingut el Millor , anar a Dinar a Santa Pau amb els companys i amics de l'equip munt_bike d'Arenys de Munt , hon no cal dir que són uns bons corredors i en el cas d'ahir uns bons Marxaires.... felicitats per l'equip de gent ben parida que teniu.

Avui Dilluns JO he descansat , però elles NO!


elles només s'han conformat amb 7 kms

MOLTA SALUT !

dijous, 7 de maig del 2009

propera parada , REMENCES

Salut Xavalins/es.

Ja s'acosta el dia 10 " Remences " , dia que vaig prometre tornar a pedelar amb companyia desprès de la lessiò, ni molt menys vaig tant preparat com altres anys però el que sí que vaig ès amb moltes ganes de trobar-me als colegues de la millor manera que ès trinxan't-nos la patata.
A veure com em responen les cames !!! i si em veïeu estira't al marge no m'espereuque ès la tactica d'equip nº4 i ès per disimular ..... allà estarem donç , compte i molta Fava!
En quan aquesta setmana , el mateix que les altres ... molt control de l'entrenament per no recaure i anar fent.... ho sigui que gasss.
L'ùnic imprevist va ser ahir dia 6 a les 10 de la nit , hon en comptes d'estar descansant estava a més de 180 ppm veïent com el millor equip del món em feïa gaudir d'unes hores que segurament mai oblidaré.......... VISCA EL BARÇA i VISCA CATALUNYA !!!
fotos de la setmana .

aquesta setmana més d'un m'ha vist empaitant camions ... sobretot per la zona de Mallorquines i Sils

i ès que avui estava content , TOMA !!!

tot i estar cantant tota l'estona la canço del dia:AQUI mr. Garmin que no em deixa ni un minut de descans.

molta SALUT !!!