diumenge, 20 de setembre del 2009

VILA de PINEDA , amb gust de maduixa.

Em Vaig comprometre la setmana passada acompanyar el meu amic Jordi Monrabà a la Marxa de Pineda, que si no em coincideix amb cap cursa sempre intento anar-hi i esclar ahir la cosa no estava per tirar gaires cuets , tot el dia al sofà com un gos , tapat amb mocs i mal de cap.
A les 7 del matí es presenta en Jordi a Casa per carregar les bicis i fava cap a Pineda, de son no en tenia però el nas tapat i la tos feia por.

Un cop ja a Pineda amb el Jordi i la seva Novia Minalli


Com cada any , aquesta marxa fins a la recta d'Hostalric és molt i molt hippie apte per a fumadors , i jugadors de petanca , sempre darrera un cotxe i apoc apoc .. però quan arribes a l'alçada d' Hostalric direcció a Breda . FAVA !!! tram cronometrat fins arribar a l'ermita de Riells del Montseny, i...... madrilenyo l'ùltim.

Amb la sensació tota l'estona que avui res de res , tres dies amb molt costipat i molt tapat, però al principi fins a Breda he intentat pujar de pulsacions per mirar com tenia el cos i .... l'Albert Banyeres no m'ha deixat ni temps per res que ja em veieu a roda d'ell en el seu primer i únic intent de fuga jo favota i gas Breda amunt , amb nas tapat i uns bufeg que... k guay !! m'he gira't i la satisfacció de portar al darrera en Sergi Mingote, ja teníem la grupeta feta!!!

Sort que l'albert és un bon remador i el Sergi una bona roda a seguir .... hem fet el trio i fins a meta els 3 , encara que jo amb moltes penúries per no perdre la roda d'ells i amb la trinxada mental de no estar físicament bé però saber que era allà al davant murin-me.

l'Albert 1er en Sergi 2on i Jo 3er , no ser a quina distància però em sembla que a molt pocs segons ... la meva vista ja no donava per més .... jajajajajaja. FELICITATS NANUS !!!!!

Al final més que content amb aquest 3er lloc , amb un gust molt dolç , ja que en cap moment el meu cap ha pensat mai amb el costipat ni res de res ... Al final quan he arribat, jajajaja el meu cos s'ha queixat i de valent , fins ara que tot i fer només 95 kms estic ascrooooot.

un cop a Meta amb la birra a la má " que no falti " , comentant els millors moments de la pujada amb el Sergi Mingote i l'Albert Banyeres.

Un altre trofeig perquè les meves dues hooligans i juguin

PODI PINEDA 2009

2º Sergi , 1º Albert , 3º Xavi

... ara a recuperar-se i cuidar-se per la cursa que ens espera el proper cap de setmana al Prat, amb l' ultima cursa de la Xallenge on podrem celebrar el final ...

IMPORTANT!!! Ja està disponible el document per poder sol·licitar les curses de caràcter autonòmic pel proper any. L´ objectiu és poder confeccionar els primers calendaris de 2010 per totes les modalitats.
Un cop emplenada la sol·licitud es pot fer arribar via fax (933189092) o bé per mail (info@cilcisme.cat). Recordem que aquest document ha d´ estar amb el segell del club i signat pel seu responsable.


Per veu document de sol·licitud a la web de la fede.

ànims companys i clubs per fer curses !!! gassss.

MOLTA SALUT!

6 comentaris:

nikabike ha dit...

Felicitats!!! I cuida't aquests moquets, que ja tenim una edat ....

David Rodes ha dit...

Enhorabona!!!!! Es veu que el estar malalt et senta bastant be per anar a correr, jejeje. Ara a terminar de recuperar-se´n.

Sergiktt ha dit...

Sort que anaves costipat!!
Felicitats Xavi.

Anònim ha dit...

el gran massai i els seus mocs ataquen de nou, je je je....llàstima que no vaig poder esser-hi, ja em ves agradat. Felicitats.

sina ha dit...

Toma yaaaaaaaaaaaa!!! jajaja! Que bo!! Felicitats per aquest podium!!!! Ufffff, es petit el teu amic, eh? Jo crec que li poso la meva bici al costat i és un tricicle per ell, jajja! JOOOOOOEEERRR, no em voldrà regalar uns centímetres, jajajaja! ;-) Un petonarrooooo!

denna20 ha dit...

very interesting experiences...awesome


Beranda Info