divendres, 4 de setembre del 2009

Un home begut i drogat atropella un altre ciclista ...

Ahir dijous un "conductor" que havia ingerit alcohol i cocaïna va provocar una nova tragèdia a Tarragona en atropellar mortalment un ciclista de Manresa, Josep Oró Plans, de 56 anys d'edat. La víctima, un veterà membre de la Penya Ciclista Bonavista, va tenir l'accident quan es dirigia a veure el pas de la Vuelta ciclista pel Tarragonès, segons van relatar fonts familiars.

Els fets, segons els Mossos d'Esquadra, van tenir lloc pels volts de 3/4 de 12 del migdia al punt quilomètric 9 de l'autovia C-31b, que connecta Salou i Tarragona. Fonts familiars van explicar a aquest diari que Josep Oró estiuejava a Salou amb la seva esposa i que ahir al matí va decidir agafar la bicicleta per anar a veure el pas de la Vuelta ciclista. Malgrat que, segons fonts policials, el ciclista manresà anava protegit reglamentàriament, el conductor d'un cotxe que circulava per l'autovia no el va veure i hi va impactar per darrere. Com a conseqüència del xoc, el manresà va sortir disparat de la bicicleta. Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos i dels serveis sanitaris, que no van poder fer res per salvar-li la vida.

El conductor del turisme, un veí de Tarragona de 32 anys, Rafael B. M., va resultar il·lès. Segons els Mossos d'Esquadra, va donar positiu en el control d'alcoholèmia amb una taxa de 0,54 mg/l, que doblava el màxim permès. A més a més, la prova de detecció de drogues va donar positiu en cocaïna. Com a conseqüència, l'home va quedar detingut per un delicte d'homicidi imprudent, un altre contra la seguretat viària per alcoholèmia positiva i, finalment, un de conducció sota els efectes de substàncies estupefaents. Aquesta nit ha dormit a les cel·les de la comissaria dels Mossos de Tarragona a l'espera de passar avui a disposició judicial.

La notícia de la mort de Josep Oró va commoure ahir molts manresans vinculats a l'esport, especialment al ciclisme.
Josep Oró feia molts anys que formava part de la Penya Ciclista Bonavista, on era conegut, sobretot, per la seva faceta de speaker, que exercia cada any al campionat de ciclisme que la Penya Bonavista organitza per la Festa Major de Manresa. El darrer cop que ho va fer va ser diumenge passat. També col·laborava amb altres entitats, com l'Esport Ciclista Manresà, i durant molts anys havia estat col·laborador de Regió7. A més a més, també havia estat l'speaker de la pujada ciclista a Montjuïc de les festes de la Mercè de Barcelona. Segons fonts familiars, era un gran aficionat al cicloturisme i molt sovint feia llargues rutes.

El meu pesa'm a la seva familia , amics i a tota la familia que som els ciclistes ... perquè quan en marxa un dels nostres marxa també un amic.
MOLTA SALUT

6 comentaris:

Daniperez ha dit...

el mon esta ple dde cabrons...


ens veiem diumenge a un dels ports mes durs de catalunya jajaja

nikabike ha dit...

Óstia, no hi ha dret!!!!!!!!!!!!!!
A la presó, assassí!!

Joan Gálvez ha dit...

Sense paraules.

Carles Lara ha dit...

Tela!!!!! I passen poques coses pel que veus al dia a dia!!!

Edu Luque - edumac75@gmail.com ha dit...

fill de puta!!!!!! esta ple de fills de puta!!!!!!

Anònim ha dit...

Desgraciadament el mon es així , la carretera es molt perillossa i tu també has estat victima

Se que des de on siguis llegiràs aquest missatge.

Descansa en pau , CAMPIÓ

PAU www.rutasbtt.tk