dilluns, 7 de setembre del 2009

SETMANA 36 UN KIT KAT de FESTA MAJOR & PUJADA TURÓ DE L'HOME

Avui Dilluns dia 7 entrem a la setmana 37 de l'any 2009 , ja temim coll avall la calor i avui he notat que al matí ja fot una mica de reaska quan agafes la bici.......

La setmana passada i concretament després de les caguetes que vaig pillar vaig segur entrenant com sempre però amb molt males sensacions , tothom sap que quan pilles la passa de la panxa quedes una mica tou. Donç l'entrenament que he fet fa dies han sigut concretament per recuperar-me.

Aquest finde es Festa Major a Sant Celoni , això vol dir que :
Divendres 65 kms per escalfar les cames per fer la nit i Dissabte 30 kms per refredar les cames de Divendres nit. ..... ijijijij.

Tenia intensió de Fer la pujada al turó de l'home com en els últims anys però ja se sap , quan hi ha festa major i tens peques a casa ... no vols deixar tampoc de participar de la festa sense ells i dissabte entre el correfoc i tot plegat jo i les meves filles ens vam liar i vam anar a dormir tard " per elles , el que faci falta " .

Diumenge però a les 9 del matí jo i les meves hooligans ja estàvem a punt per participar a la Gimcana infantil amb bicicleta que feien al pavelló, tot esperant al centenar de corredors ciclistes que tenien que baixar del turó de l'home i poder rebre'ls.

la Laia i la Joana , molts ja les coneixeu ... unes crack's que estimo amb bojeria.


Erem però les 9:20 que rebo la notícia per telefon dient que acaben de batre el rècord de la pujada , jo el primer que faig es dir a les meves peques ... Han fet record a la pujada !!! i elles em contesten: és en PatiÑo? doncs jo els i respong no ho ser però pot ser.

A l'estona em confirmen que en Josep ha guanyat i ha fet rècord. Les meves filles s'han esperat a la meta fins tard per rebre el campió , a elles també els hi fa tanta il.lussiò com a mí que hagi guanyat.

Ens hem esperat al pavellò , i allà desenes de coneguts/des que han participat , entre ells ... bufff dificil recordar-ho , David Sanchez , Sergi Mingote , Miquel Gonzales , Alex Salazar ,Miquel Gubianes , l'Alex Maymò , en Ribi i la Noe , Sergi Sales , la bona i espectacular participaciò del CC Arenys de Munt, David Alier , la visita de la Sheila (recupere't aviat xavalina!!!) en Ferran , pim pam pim pam tota la grupeta del cc Sant Celoni i més i més i més... molta i molta gent.

Res, i que per celebrar que estem com estem , que sóm com sóm i que el que ens agrada es disfrutar i fins i tot per batre récords , ens hem parit un dinar per tot això i més a un lloc molt maasai de la zona d'Arenys de Munt.

Primer cal celebrar el record de la Pujada !!! felicitats crack.

entre la Nuri que ha fet un pastís que te flipes , en Pati que aguantava les patates , en Lluís que feia la carn , la Silvia que parava la taula , en Joan que tallava el fuet i jo com sempre que sóc el que fa el millor vi Novell ens ho hem passa't Teta.


Podeu fer encar regs de pastissos al CC arenys de Munt , cal preguntant per la Núria.... jijijij


Una festa major collonuda que ja ha acabat, Ara toca centrar-nos de nou amb els entrenaments per afronatar el que serà "segurament" una setmana on tornen les competis.

Avui ja he començat a preparar la setmana aprofitant aquest matí " que tenia festa " fresquet 135 kms per la zona de Blanes - Malgrat - Mataró - Collsacreu , amb la bona companyia molta estona de l'Amic David Rodas hon s'agraeix sempre coneixer gent que sap tot el que fas i deixes de fer , però mai tens l'ocasiò de conèixer, a tope crack.

Ei , jo em pensava que la gent els Dilluns pel matí treballava !!!! no diré noms ....jajajajajaja.

MOLTA SALUT !!!!

2 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Eiiii tio, encantada de volver a verte y mas aun de conocer a las "hooligans", jejeje, son guapisimas!!

Saludos

David Rodes. ha dit...

Hola Xavi, que ha estat un gran plaer el haver de compartir amb tu una estona de bici y haver-te conegut. De veritat. Ara ha seguir entrenant que aixo no el podem deixar per molt temps que ens la foten. Cuida't macu.