dijous, 6 d’agost del 2009

PER FÍ .... GASSSSS!!!




Segurament que un dels moments més importants de l'any .. Marxar de Vacances i trinxar-se la Patata amb la burra en un lloc dels Alps de Postal.

Aquesta foto va ser la que ens va fer decidir per anar a Suïssa aquest any.


Merda , aquesta foto no era !!!..... Era aquesta perdoneu:

Bonic oi ?


En quan aquests 2 últims dies Res de Res ciclisticament parlant , faig un petit descans fins Dissabte a la matinada que marxem , però Aprofitar el temps per anar a la beach amb les meves hooligans a fer el MaasaiOT

Per ser Maasai/eta no en tens prou en ser el Fill d'un Maasai ... avui ha tocat pasar la prova d'impacte contundent amb l'aigua... i l'han superada com no.

I amb aquesta foto de les meves 2 hooligans " UCI-PRO TOUR " ..... amb sirenes ensenyant el cul , foques talla XXL i un de molt trempat ( el mort del darrera ) m'acomiado fins d'aquí a 8 dies.

MOLTA SALUT !!!!!!

5 comentaris:

lluis ha dit...

ALERTA!!!!!
Xavi,mirant atentament la fot on surts amb le teves dues massaies he visualitsat sota una sombrilla un fabulos aparcador de bicis,tambè m´ha cridat l ´atenció el pajarracu del banyador blau,semblaque li feia un gestu estrany!!!
Però el motiu del meu missatge es que he reconegut just d´arrera teu el a la Heidi!!!!!!
si xavi la Heidi tesvava mirant atentament i per la cara que feia sembla que va per tu!La seva mirada el seu possat,el banyador de pantera ,aquell rellam de mamelles que se li possen quan surt a caçar massais...així que animus i sort !!!
Vigila´m en Patinyu que encara es jove per caure en mans de la Heidi!!!

Venacas ha dit...

Que vagi be el viatje Xavi y records a la Heidi!!

Salut i a trinxar la patata ben trinxada!!

Noe SLopes ha dit...

Ei Lluis, yo tambien no he podido dejar de notar la mirada que la "sirenita" echa a Xavi, de verdad que como dices, tienes toda la pinta de ir a por un massai, jajaja
El tio del bañador azul lleva una tienda armada del mismo color?? Pues lo parece. ejeje

Venga Massai, a pasarlo bien en los alpes y a la vuelta muchas fotos para darnos envidia.

Saludossss

Mariona ha dit...

Jjajajja cada dia ric més amb els teus posts jajajja... Un bon photoshop li has fet al trempat del banyador blau jajaja. Bones vacances MASSAIS!!! Records

Julie B ha dit...

Eyyy Xavi!!! Ayer vi a 2 de los Maasais por el aeropuerto, asi sé que habéis llegado bien de la excursión a Suiza!!
A ver cuando pones fotosssss, jejejeje!

Saludos!!