diumenge, 30 d’agost del 2009

LA PUJADA a VALLTER ... com una Pelicula de Por

jajajajaja... molts ja esteu rient perquè molts sabeu com em va anar ahir , jajajaja si si ja podem riure tots ara ja , perquè LES VAIG PASSAR MÉS PUTES QUE..... la puta que va ser dur !!!!! .

Primer de tot vull donar les gràcies al Jordi Monrabà que per segon any consecutiu m'ajuda en aquesta prova fent de transport i altres ... gràcies !

Cal començar pel principi de tot , una setmana d'entrenaments sempre pensant amb la cursa del dissabte , però dimecres nit vaig anar a dormir mig marejat , dijous amb mal de panxa i divendres una mica ascrot amb unes dècimes de febre. " no calia fer-hi gaire cas... ho sí!.

Dissabte dia de la cursa tot normal , la cursa era a les 16h. però la meva cursa va començar a les 15:30 quan el maasai quan era a punt d'anar a escalfar fa allò que fa tot maasai a l'hora de tirar-se un pet " aixecar la pota " i prprprprprprpFFFFFF ... MERDA! collons obro els ulls de cop i ja em veieu corrents al primer Bar que trobo per tancar-me a dins el Water. " gràcies Jordi per guardar-me la Bici ...jajajaj ".

Merda un cop a dins el Water tot suant i mig a les fosques quan tothom està a fora escalfant a falta de 15 minuts per l'hora de la sortida ... ès pitjor que mirar una peli de por!!! quin mal rotllo.

... i asclar quan estas així pel cap se't passa de tot.
opció A: has d'avandonar.
opció B: treure el sillin i com si no passes res de res
opció C: fer taps de paper i començar a tapar forats
opció D: Apratar el cul fins que puguis i gas a la burra.

Dons miro el rellotge , les 15:50 i ja em veieu sortint del Bar amb el cul apretat com si res de res i cap escalfar una estona amb l'Eugeni sense apretar gaire que ... potser no arribo ni a la sortida.

Collons que ha sigut dura per mi aquesta cursa , fins a Setcases el ritme era molt suportable fins i tot he estat molta estona al capdavant del grup fent alguna apretadeta ... això sí sempre assegut.
La putada ha sigut quan hem passat Setcases ... mare meva , unes suors espectaculars , pulsacions a mil i la putada el no poder posar dret en cap moment ... i amb un mal a les galtes del cul que feien por.
No ser si hagués anat millor ho pitjor a la classificació final " mai se sap " però el que ès cert és que les vaig passar molt putes per la por de jajaj quin mal rotllo !!! .... bufff quines ganes d'arribar a meta que tenia !!! . la gent em deia va Xavi i jo pensava mare meva si sabessis com vaig.... jajaja

res una més per explicar , espero no repetir-ne gaires d'aquestes ... que no molen gens, cal felicitar a tots/es per participar a la prova des del primer a l'ultim, ja que aquesta prova mola molt i tenim que seguir fent-la cada any.

au , avui ja estic molt millor, amb 85 kms a les potes aquest matí ja he fet collsacreu dret i cap problema. Tot a punt per els entrenaments d'aquesta propera setmana i GAS.
Amb l' Eugeni Serra escalfant ... quin xou el meu.
ùltims metres , quina agonia!
Aquesta cara ho diu tot ... per fí se finí!
Força activitat a la furgoneta Maasai.

i com sempre retrobament amb la gent després de les Vacances d'estiu i fotos .... Amb super David, i en Jordi & Cudi , i l'altre amb en Raul cruz campió de Cat. Senior 2009 amb la roba del seu nou equip.

els 4 Maasais autèntics ... preparant alguna cosa ?? em sembla que sí!

Amb l'amic Pati , 4º class. a la General , 2º sènior .

Pati , Aleix Fabregas ( 1er class. General ), jo , la Mariona " incondicional seguidora de les curses " i el Gran Cudi.

MOLTA SALUT !

10 comentaris:

Joan Gálvez ha dit...

Hola Xavi, vaja mal rato que deuries passar.
Salut i millorat.
Joan.

Mariona ha dit...

Quina putada, cuida't aquesta passa de panxa!

Clara ha dit...

Mare meva, Xavalin has tingut un parell de collons...Quina manera de patir, no solament per la cursa sinó per haver d'estrènyer el ...ja ja

Anims i cuida´t

TONI TIRADO ha dit...

Quina mala sort Xavi!
No l'ho savia, has tingut molt de coratge i valor.
Recupera't avia per la propera cursa.

Anònim ha dit...

ja em va semblar sentir una oloreta extranya, pero em pensava que eren les vaques, ja ja ja....

jordimasfepesa ha dit...

va no ploris tant que vas pujar molt bé!!!!!
ets un massai!!!
ens veiem xavi!!!

Àlex Maymó i López ha dit...

En dies com aquests es demostra qui son els grans campions i tu ets un d'ells! Suposo que ens veurem el diumenge a Sant Celoni, no? M'ha dit un ocellet que hi ha gent preparant una tàctica per batre el record...

Vinga, salut!

Noe SLopes ha dit...

juas juas juas, que putadon!!! A mi me paso algo parecido hace unos años en una cursa de mtb, pero me pillo en pleno monte, no me quedo mas remedio que meterme en los matorrales....unos 15 minutos. Suerte que llevaba klenex en el bolsillo.

Joan Garcia "rally" ha dit...

Xavi, aixó pasa a les millors families!
Ens veiem diumenge al matí a la Pujada.
PD.ojito amb les birres de la Festa Major de S.Celoni!!!

Anònim ha dit...

Llegeixo amb consternació i amb mal d'ulls les horribles faltes d'ortografia que es cometen.
No cal fer proganada "txovinista" de Catalunya si després hem de fer el ridícul amb una cosa tant bàsica com escriure.