dilluns, 24 d’agost del 2009

LA CULTURA DEL BLA BLA BLA .....

La setmana passada al tornar de suissa vam anar a visitar durant unes hores la ciutat de Ginebra ... Vaig estar observant i reflexionant que nosaltres " NO , millor dit els que manen POLITICS " estan encara a 40 anys llum en quan al concepte que tenen de la bicicleta a les ciutats ... Ginebre no mata, però el que donaria jo perquè les Capitals catalanes , ciutats i Viles tinguessin la cultura de la bici com mig Europa.


... tot està per fer , tot és possible.
MOLTA SALUT!

4 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

De eso tambien nos dimos cuenta, Jaume i yo, el año pasado cuando estuvimos en Austria. Que diferencia la manera de ver la bici (bueno, la bici y tantas otras cosas) alli, de aqui.
Pero bueno, como decia un amigo mio, España es la almorrana de Europa, o como suelen decir los franchutes, Africa empieza de los Pirineos abajo.

Pati ha dit...

Ja mhen recordu ja de Ginebra, quines biciletes!!!

Annabel ha dit...

Encara ens queda un llarg recorregut per ser civilitzats!!!! De vegades ho veig com una gran Utopía!! Però anem a somiar que les bicis dominen l'asfalt!

Una abraçada

Anònim ha dit...

La cultura de la bici com a mitjà de transport està molt extesa a Europa. Països on fa molta més fred i plou a diari l'utilitzen. A casa nostra que fa un clima molt propici pel seu ús és una anècdota.
Vaig estar 1 any vivint a Dinamarca ( fred/pluja/neu)i també és igual ...

Salut