dissabte, 18 de juliol del 2009

EL MAASAI ATACA DE NOU

.... aquest cop a SANT GREGORI ( GIRONA )

Avui dissabte a les 17:30 una altre cursa de Copa Catalana de fons en carretera , aquest cop a la població de St. Gregori . La forta calor i l'exigent circuit de 60 km per la mateixa zona em feia pensar que seria una cursa dura.

Avui posaré fotos i poca crònica , només dir que al final he fotut maasaiada només sortir al km 2 , al km 30 , al 45 i també al km 58 poc avanç de meta ... ALGUN COP TENIA QUE SORTIR MIG BÉ COLLONS !!!

Avui aprofitant que venia el gran maasai " el_meu_pare " li he dedicat alguna maasaiada asclar ... no fos que no tornes a venir a fer el mega reportatge fotogràfic de la categoria.

classificacions aquí al final 9è General / 7è M-30 amb 60 kms a un pro mig de 37.99 kms/h.

vull començar amb aquesta foto ... que mola.

Amb una foto de les dures de les porno!!! , de les que més m'agraden ... avui gas fins el final " la foto finish "

Poc avanç de la sortida escalfant amb l'amic Natali ( ESPA ), explincant-me el circuit .

Ja a la sortida amb l'Albert Giol i el David

Sortida, fava tots!!

Primers metres , ja a roda del líder Raul Cruz , també actual campió de Catalunya Senior.

a la primera volta escapada fins a dalt del portet amb el company J.M. Sanches ( Base ), per mirar com responien les potes.

Foto del Km 32 ... jo a darrera el Raul un altre cop , però aquest ara ja amb 7 corredors escapats a un minut al davant , nosaltres amb uns 15 corredors i al darrera escavatxina i palco.

Al km 58 he decidit fotre fava , he pogut treure uns metres al grup i he pensat ara gas fins a bomitar sang fins l'Arribada... a pocs metres de la linia i els llops al darrera.

era questió d'apretar el cul

i creuar la meta amb els top 10 i content com un xinxul ... em trobo bé , em trobo fort i avui he aprofitat l'ocasiò ... i també recuperar la bici m'ha donat quelcom de força.

Al final com sempre salutacions a tothom i comentar la cursa

i com sempre fins el final , com ha de ser !!! .... tothom tindria que estar a l'entrega de premis al podi , ja que sempre quedem 4 gats i no pot ser, tenim que mimar la categoria des la sortida fins el final, Costa molt guanyar curses i crec que es més maco "aplaudir" i rebre aquest reconeixement que no pas la copa.... NO CREÏEU CAMPIONS ?.... felicitats a tots de nou.

demà jornada de merescut descans amb una sortideta de 130 km amb la gent del C C Sant Celoni per estirar les cames i preparar la duríssima setmana vinent .... TREMOLEU !!!!

MOLTA SALUT!!!

7 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Muy buena la foto de la llegada con "cara-perro". Ahí, trinxando la patata a tope, jejeje
Hoy he pasado por tu territorio rumbo al Turó. A ver cuando lo poneis mas abajo, que jolines como cuesta subirlo, jajajja

Mariona ha dit...

Enhorabona massai! Llàstima que finalment no vaig poder venir a St. Gregori... Així m'agrada a tope amb la teva burra de sempre!! Gaaaaaaaaaaaaaas

TONI TIRADO ha dit...

eNHORABUENA !
fUISTES MUY VALIENTE !
Fue una pena en cuanto a participación el sábado solo 35 en una carrera de ruta , hoy en hospitalet 36, pero era un circuito

jordimasfepesa ha dit...

ets un maquina!!! aviam quan pujes per aquestes terres i fem uns km junts!!!!çvull saber que tinc que fer per ser un masai!!!
jajajajajajajaja!!!

Carles Lara ha dit...

Molt bona cursa neeeeeng!!!! Si ja t'ho dic jo, s'ha d'atacar. Que surt be, doncs be. Que no, doncs a "tomar pel cul" jejejeje

Cuida't

Arnau Planas ha dit...

DANGER EL MASSAI S'ESTÀ POSANT FORTISSIM!!

Èric Pairet Artau ha dit...

Cuidadu amb el Massai!

Estás a tope, ja ho veig! I els 130 km per estirar potes... pan comido! Gas al matalàs company!

Salut i km's!
* Èric.