dimarts, 14 de juliol del 2009

CAMPIONAT de CATALUNYA 2009 FALSET

Falset es va convertir aquest cap de setmana en la capital catalana del ciclisme. Durant dos dies, el poble s’ha impregnat de l’ambient ciclista per acollir el Campionat de Catalunya, que organitzaven la Federació Catalana, il’Ajuntament de Falset i la Penya_CP


Aquest cop una arribada de 1era,

De les quatre proves disputades, dues dissabte i dues diumenge, n’han sortit vuit campions que de ben segur guardaran bon record del traçat prioratí.


Vaig poder disfrutar de la bona cursa de Juvenils 1º Adrià Moreno (CJAM) 2º Salvador Almedo ( LINDE) i 3er en Jaume Escoiguela (COMDIBAL) felicitats i records Crack!

CAMPIONS de CATALUNYA 2009:
- Elit: Jordi Cervantes (C. C. Alcoletge)
- Sots 23: David de la Cruz (ECP)
- Veterans 40: Miguel Ángel Cherino (Cecoc)
- Veterans 50: José Nocete (C. C. Bons Amics)
- Veterans 60: Cristóbal Maya (Galvesport)
- Juvenils: Adrià Moreno (Linde)
- Màster: Jaume Morales (Lucta)
- Sènior: Raúl Cruz (Lucta)

I es que ens ho vam passar teta , almenys jo. El pilot de Sènior / Màster vam sortir a les 5:30 fent 4 voltes a un circuit exigent i després volta llarga per la Bonica zona del Priorat , Pradell de la Teixeta , Porrera i Coll Major.

Només sortir vaig recordar les paraules que l'amic Josep Parejo ( Penaca )" alias Pastor " em va dir a Collsacreu mentres esperavem el tour .... em va dir: Atacaré només sortir, i així va ser ... Fava i els dos vam poder fer la primera volta escapats a pocs segons del pilot. Va ser guapo entrar al capdavant de tots ,a les dues primeres voltes per la poblaciò Falset ... de tota la cursa m'enporto aquests moments que un pot sentir quan l'animen i COM ÈS DISFRUTA!!

A la 3 era volta poc gas em quedava , tenia que intentar no perdre el grup i acabar l'etapa sense ser eliminat , amb el meu amic David Pruna ( AmuntBike) vam poder trinxar-nos tota l'etapa i poder acabar més que contents.


Al final de la prova amb l'amic i company de trinxeres en David Pruna

Podi M-30: Jaume Morales , Girones i Toni Cruz ... Felicitats! , Podi Senior: Raul Cruz , Albert Sanchez i Patiño.

Només Felicitar a Tots/es els que van ser-hi , ja que per mí i per molts segurament es de les proves més importants del Calendari , una prova que tenim que mimar entre tots/es , ja que no només una cursa ...... es el campionat del nostre país.


classificacions campionat.

MOLTA SALUT!

3 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Jajajaja, cuanto cabrito hay suelto por ahí, jajaja, vaya montaje has hecho con la foto!!!

Y no habia categoria femina? Yo algun dia iré a participar en alguna de esas pero buscaré alguna que no tenga bajadas chungas.

Pati ha dit...

jajajaja!!!
Com u spas que em va dir aixó, jajaja, si no et vaig dir res, era top secret, jejeje!!! A st. Gregori mes favaaaa!!!!

jordimasfepesa ha dit...

moltbó lo de la foto!!!
FORZA NOVELL I PATI!!!!