dimecres, 24 de juny del 2009

ST/A. JOAN/A BIKE 2009

Doncs aprofitant el dia de festa que en Franco ens volia treure el molt fill de la gran puta , que segurament encara deu esta sencer perquè ni els cucs han tingut collons de menjar-se'l. Apa doncs ... quan uns anaven al Sobre després de la festa , els maasais sortien de les seves cabanes per anar a trinxar-se la patata i avui més que mai.

He disfrutat , fent un bon entrenament d'alçada, D'aquells que notes quan arribes que els collonets estan com ..... i que aprofites el temps pedelant i disfrutant com mai de les nostres muntanyes. He sortit de Ripoll - Ribes - la Collada - La creueta - Castellar de N'hug - coll de la Creueta- La Molina - La Massella - La Collada i fava cap a Ripoll , un ntotal de 114 qms. Genials pel cos.
Us deixo amb les fotos d'avui ....
Obert ho tencat el maasai FAVA.

Merci Francè pe la fotografiè , ...ejjjjjj.

Pujant cap al coll de la Creueta

un port molt guapo i exigent per fer
foto de la burra .. quin remei , però també arribo!
Castellar de N'hug , Un dia Genial al Pirineu ,
Sòc un marica , he tingut que fer 2 glops per acabar-me mig litre de Beguda Isotònica Damm , em faig Gran.
Per cert , no he sigut l'ùnic que he fet trinxada avui he???? la Heidi Catalana " Mariona " i membres de l'Eskamot Bike Extrem de Berga també corrien per allà ...
Un cop a casa amb un altre de les novies que tinc per anar a estirar les potes i fer una mica el Boig ... que ès el que més m'agrada ... jajajajaja.
MOLTA SALUT !!!

9 comentaris:

TONI TIRADO ha dit...

Ei Massai Xavi!
Que envidia que me has dado. La próxima salida parecida si no hay carrera me apunto!
Ei Xavi a ver si te animas y corres alguna etapa de la Xallenge de Tarragona, yo creo que te iria bien para no pensar tanto en la cosas tristes que rodean tu cabeza.

XAVI NOVELL ha dit...

Toni mekagun la puta ... he vist la bici ... TOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , TENIA QUE ANAR A CORRER A TARRAGONA AMB ELS DEL MUNT BIKE , PERÒ AL FINAL SENSE BICI VAIG DECIDIR QUE NO ... ÈS IGUAL ARA EM TOCA DISFRUTAR D'AQUESTS MOMENTS AMB LA MEVA NOVIA DE NOU .... TOMA!!!!!!!!

gràcies Xavalote per tot.

Venacas ha dit...

Xavi ja has trobat la bicii?????

Ostia tiu felicitats!!jajaj

Mariona ha dit...

Ahir al matí a la carretera de Ripoll a Ribes hi havia molt nivell!!! A la propera ocasió espero veure't ja amb la TEVA BICI preferida ;-)

Unknown ha dit...

Anims, i a per la teva bici, no li trinchis gaire el cap al fill de P.

Julie B ha dit...

Eyyyy, ja has trobat la teva bici!! yuhuuuuuu!!!!

Santi Val ha dit...

Oeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Collons quina gran noticia lo de la bici, torna el gran Massai amb la seva fidel montura jejeje!!

Eugeni ha dit...

Explica lo de la bici que ens tens intrigats!!!!!!!!

Moi Llenas ha dit...

COLLONS!!!!!! ens tens intrigats explicau sort Massaiii......