diumenge, 21 de juny del 2009

BUFFF ... 18 ANYS!

1991 - 2009 , el dorçal d'avui em porta al record de fa molt de temps , encara que no volguem els anys pasen molt ràpid i això vol dir que ens tenim que trinxar la patata a topeeeee.

I ès que quan he arribat avui a Porqueres , lloc hon vaig decidir anar a correr aquest cap de setmana " CAIXA GIRONA de BTT " , el primer company que m'he trobat ha sigut el meu gran amic en Joan Roure , amic de trinxeres desde fot molts i molts anys en aquest campionat però sobretot amic d'altres moltes coses .... hon hem recordat vells temps i també aquesta foto:

Aquesta foto , sóc jo , ès del Caixa Girona de l'Any 1991 a Maçanet ... flipeu quines bicis , quins cascs , el manillar!!! jajajaja les furgos dels equips , per flipar ... avui he tornat a fer una altre Caixa Girona !!! sembla mentida ... emocionant , encara puc trobar vells companys d'aquelles èpoques , però molt pocs .

foto d'avui 18 anys després ... jove com un xinxol .

Això sí .... els Dorçals encara els fan tamany A4! quins cracks.

la meva cursa:

La intensíò d'avui era trinxar-me la patata i oblidar-me una mica del mal rotllo que porto amb la puta bici que em van robar i res millor que fer una trinxada de Btt al costat de tots els meus company senglars que ens hem trobat avui a Porqueres... Molts coneguts com sempre i d'altres companys que m'han reconegut i he tingut el plaer de conèixer i saludar. La sortida com sempre ... aquests que fan BTT estan Xalats !!!! la mare que els va parir ... em fan bufar ja els primers metres i després baixen de la bici per pujar quatre pedretes I A MÍ AIXÒ EM MATAAAAA !!!!!, no hi ha ritme per enlloc, ès can pixa.

Però clar, el Btt ès així ... la 1era volta per oblidar , llarga com la cigala que tenia un meu tiet a Kenia , la 2ª ja millor i la 3era la he disfrutat molt ... ja no emprenyes a ningú i després fins i tot pots adelantar a gent , i llàstima no fos una cursa de 5 voltes que sinò ... he arribat molt sencer i fresc , sempre he anat al mateix ritme i sense menjar-me l'olla . Al final he fet un temps 1h:39 " que curt !!! " a 10 minuts del primer master , estic prou content.

us deixo amb 2 fotos d'avui ... com sempre les millors fotos del Caixa les dels amics del Club Ciclista Serinyà.

MOLTA SALUT !

4 comentaris:

Jaume F. ha dit...

Molt be per la cronica Xavi, ets el millor, un plaer haverte conegut. Records a les teves bessonetes.

Anònim ha dit...

Benvingut de nou al món de les rodes gruixudes Xavi!!
Cuida't crack!!
Ens veiem a les 3 curses del Caixa que falten?

Alex Salazar ha dit...

Per cert, soc l'Alex, que no sé que he liat amb el nom... jejejeje!!!

Anònim ha dit...

xavi, jo crec que amb aquest circuit rodador d'avui, si haguésis vingut amb aquest supermanillar que portàves a la foto, haguésis fet mes bon temps, ja ja ja.....

ens veiem aviat!!