diumenge, 17 de maig del 2009

LES GOGES - ROCACORBA

.... I ès que avui ès d'aquells dies que quan tornes amb el cotxe cap a casa penses: quina trinaxada i com he disfrutat .

Avui cap al pla de l'estany a fer les Goges , una marxa que encara no tenia a les cames i que ara era un bon moment per fer-ho , si més no per mirar com van les potes després dels entrenaments post-remences.

Ales 8 del matí molts coneguts , amics i companys de trinxades com sempre. Alguns que tornaven de fer la Marxa del cadí el dia avanç ... maasaiada segura!. Ès avitual la presència de bons ciclistes en aquest tipus de "Marxes" i més si no hi ha curses , hon el ritme desde ja un principi ès de fotre fava!!!!. avui , volia provar-me i trinxar-me al màxim i així ho he fet només sortir .... maasaiada mix.

De Banyoles a Navata al davant fent unes 3 maasaiades en solitari per forçar la màquina i amb l'ajuda alguns cops de'n David Alier , l'Alt de Seguerò pujada com un pot però a uns segons dels primers hon la difícil i complicada baixada ens ha tallat i ens ha complicat atrapar als primers que teniem a Castellfollit a 3 minuts .... 3 minuts? pel maasai això no ès res ... fava , fava i fava ... però avui res de res la gran grupeta que erem poca col.laboració i jo amb les potes ben trinxades fins a Olot i els Volcans ... i cap a Banyoles hon a l'encreuement de la curta i la llarga " ens hem quedat sols , no n'hi ha per tant !!! només uns 7 valents del grup hem decidit fer aquesta trinxada que mai oblidaré:

Avui si no hagués fet això no hagués arribat gens content a casa , perquè això ès brutal..... Els primers 4 qms. a ritme amb els companys que erem allà entre ells en Jordi Rius , però he decidit no tirar tant perquè ser que era una puta pujada dura ,al meu ritme perquè tenia les potes molt trinxades de les fortes ramades que durant tota la marxa portava.

Una Pujada espectacular i brutal , hon l'ùnc que mires ès el terra .... fins que m'ha aparagut del no res St. David.

Avui en David " que no haig de dir res dell perquè molts de vos. ja el coneixeu " m'ha donat una lliço de companyerisme , hem fet la pujada junts al meu ritme i jo a roda seva però ell amb una mà , perquè amb l'altre m'anava tirant aigua a la cara i animan't , jo crec que ell ja veïa l'home de l'estaca que em venia per darrera... gràcies david !

- Jo i en David hem flipat quan hem adelantat a un company i hem vist com treia sang per la boca , era un mapa !! quelcom que jo a vegades de manera irònica la dig :" gas fins a bomitar sang " avui ho hem vist i m'ha fet reflexionar de com de penjats estem els ciclistes , no el coneg però em trec el casc i ole els seus collons.

i tot per arribar aquí.

super content , amb només 15 grans ciclistes davant meu , avui el 1er l'amic Cristian Collados , i content sobretot perquè veig que ja torno estar allà al davant. .... al final: temps- 4h:41 i 16è General de la Llarga.

felicitar a l'Organitzaciò del CC BANYOLES i molta SALUT !!!!

8 comentaris:

Clara ha dit...

Ostras des que t'has recuerat no ia qui et pari eh, aveure si jo tinde de parar per a recuperar-me i despres obrir gas com mai..ja ja m'alegro de tot cor segueix asi
Crakkkkkkkkkkk

sina ha dit...

jajaja, aixó sí que és un company!! Tirant-he aigüeta!! jajaja! Increible el pujadoteeee!
Com sempre... estàs a topeeee!!
Muas!

Anònim ha dit...

ei,,, masai, jo tambe he vist lo dur que es puja rocacorba,, amb imatges com treure sang per la boca, ho heu vist...quines rampes,,a 10xh. i quin paisatge com tirar-se per la rampa..jaja
jordi riu

Mariona ha dit...

Quines trinxades... Ja se't veu que tornes a estar a tope, enhorabona!!

PD: Devia ser impactant la imatge de vomitar sang agghhh

Anònim ha dit...

Ei !! Bona Massaiada i bona trinxada de patata!!
Volem més fotos de la Montserrat i menys del Sr Alier que ja el tenim molt vist !! Per cert, què us donen pel baix montseny que aneu tant ràpid? Ja deia jo q per les cunetes fa olor a EPO...
Ale... SALUT, PEDALS, i FORÇA BARÇA !!
Un Cardedeuenc.

Joan Gálvez ha dit...

Hola Xavi, semble que ja estas recuperat del tot.
M'en alegro molt.
Salutacions.
Joan.

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Hola Xavi!
Diumenge toca seguir exprimint taronges a les teves terres!
Espero em donis el bidó que no porta aigua!
Salut i gas!

Mengüi , Joan J.Mengual ha dit...

Ostia Xavi como me alegro que ya puedas estar donde te correponde.
Ahora toca disfrutar, pero ojito nennnn,cuidadin que si se repite caes al pozo.
saludos