diumenge, 26 d’abril del 2009

S'AcoStA eL MaiG i .....

Ja són 15 els dies que porto d'entrenament després de la lessió i ja tinc ganes de fer quelcom per mirar com està el meu estat després de tot l'enrenou , em vaig proposar començar a tornar les batalletes pel Maig i així ho faré. Estic inscrit fa dies a la Marxa Terra de Remences" per mí la gran festa del ciclisme a Catalunya " , crec que pot ser un bon lloc per tornar a trinxar-me al costat del meus companys... Aquest cop però no ser com anirà , l'objectiu final d'aquesta serà mirar a quin nivell tinc el meu cos actualment per encarar les properes setmanes.
ens veïem allà!

Bonica Foto by Julie , jo el 1er tirant el grup de més de 2700 ciclistes "un bon pilot, jejejej" amb companyia del Xavi Tondo , Magín ,Hospital i algun altre com l'Hidalgo , Estanyol ..... que ens ho vam pasar de collons l'any_2008

Aquest cap de setmana he aprofitat per descansar una mica , ja que Divendres tenia molta son i les cames no anaven del tot fines ... Dissabte 35 kms molt suaus " però amb un vent de collons i Diumenge 30 kms amb la BTT sota la pluja per la zona del Corredor. Aquesta propera setmana em trinxaré 3 dies seguits a mort..... S'AcoStA eL MaiG!

i per acabar aquest video que m'agrada molt , amb l'esperança que algun dia nosaltres poguem disfrutar de la bici a les nostres viles i ciutats com fan els altres ... i la culpa que això no sigui així sempre ès dels mateixos " dels de dalt ", que n'aprenguin!


molta salut !!!!

8 comentaris:

Eugeni ha dit...

Ens veiem a Sant Esteve d'en Bas!!!!!
Salut campió!!

XAVI NOVELL ha dit...

Eugeni , espero que sí! si més no tinc ganes de veure't un any mes fotent fuguerada maasaia a Bracons com l'any pasat Cabró!

records a la canalla del Berguedà!

nikabike ha dit...

Aquest any no la faig, desprès de molts!!! No em trobo entrenada per fer-la, no pel kilometratge sinó pel ritme... l'any que ve!!!
Ànim Xavi, que això ja tira sol!!

Joan Gálvez ha dit...

Hola Xavi, que fas la curta o la llarga?
Si fas la larga ves amb compte.
Salut i força.
Joan.

Edu Luque - edumac75@gmail.com ha dit...

champion!!!!! molt wapa la foto!!!!! que hi vagi be a remences crack!!!! que n'aprenguin!!!! jaja

Salut!!!!!

Sergi ha dit...

a veure si ens veiem a la remences,jo tmb anire !!!

hi ha ciutats europees que tenen una cultura de bici acollonant !!

fa un parell de setmanes vaig estar fent un viatge per Holanda i Belgica hi alló es la repera... tothom amb bici, i les bicis en la majoria de encreuaments amb preferencia !! quant tenim que apendre...

una salutacio

Mariona ha dit...

Ens veiem el dia 10!! No em desenganxis les etiquetes de la bici quan m'avancis massai jajajjaj

Pep Tatché ha dit...

Ep! no em fallis a la de Remences, que m'has de portar a roda fins al podi!! ja ja ja!!!

cuida't molt!!