dilluns, 2 de març del 2009

SATISFET !!!!

Perdoneu el retard però es que estava entrenant i he arribat ara .... " trinxada de NO recuperació amb la BTT , quin mal el Cul XD !!!
Crònica cursa d'ahir i resultats del Campionat Gironí 2009
Ahir Diumenge vam disputar la ùltima de les 6 proves del Campionat Gironí a la Població de les Preses ( Olot ) , fins a 135 corredors a la Sortida per trinxar-nos una estoneta la patatona.

El dia no era gens bó , una tímida pluja feïa que el terra fos molt lliscant i molt perillòs. Els primers km's picaven avall a unes velocitats molt altes , fins a la Població d'Anglès hon només teniem que controlar a no caure i estar sempre ben situats per afrontar el port de BonMatí , allà vaig estar al davant de tot per situar-me bé per el descens i controlar els primers.
Les vaig pasar molt putes a la zona avans del 2on port "les encies" colocat el darrera del grup capdavanter d'uns 15 corredors però pujant el Port veïa que anava super just per seguir-los i patapum, em quedo amb el David Pruna a només uns metres del final del Port ... va ser impossible contactar amb ells , 5 segons ès una eternitat !!!! i tant jo com el David vam esperar el grup que venia pel darrera a 12 kms de meta ... En el que tenia almenys jo l'esperança de que entre tots atrapar els del davant però snif , snif , massa lents i res a fer.

la cursa d'Olot: 78 kms a una mitja de 41 kms/h fent el 32 de la General i el 10è M-30
SATISFET !!!!

un tros de fulla de la Class. FINAL de la GENERAL

un tros de fulla de la Class. FINAL categoria M-30


MOLTA SALUT !!!! ... a sota teniu les fotos d'ahir.

5 comentaris:

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Felicitats companyer! Ens veurem les cares a la Challenge! Una abraçada i a seguir entrenant!

Amat Massai de l´Empordà! ;)

XAVI NOVELL ha dit...

IGUALMENT AMAT ... sense dubte que ens trinxarem junts un altre cop no ho dubtis , i amb moltes ganes maasai! records i salut a dojo.

rafi ha dit...

moooolta sort a la challenge!!!! espero que ens retrobem per la carretera ja sigui en alguna cicloturista o per les carreteres del Montseny!! (patint pujant al Turó!)
cuidat!
ciao!!!

El Sanchez ha dit...

Bones Crak!!!
Vam estar de sort de no agafar la caiguda aquella a la rotonda de Cellera de Ter ee!! ami la sort em va durar 10 km més! jejej!
Felicitats per la teva cursa i per la general!, ens veïem a Figueres!!!
Salutacions.
Sanchez.

sina ha dit...

Ostres molt bé Xaviiiii, felicitats!! La veritat és que teniu un nivell increible!!

I ara que toca??