divendres, 6 de març del 2009

PERILL !!!! MAASAIS A BANYOLES

Diumenge tot i el costipat que ara porto, el Maasai anirà a Banyoles a desconectar per uns moments de l'asfalt i enfangar-me al Gran Premi Massi -Open d'Espanya de BTT. No ser pas que i fotaré per allà al mig però ser que m'ho pasaré teta amb la companyia de bons amics que tinc amb les burres de Roda gruixuda.

Com ja és habitual, Banyoles és una de les seus amb més participació i més nivell, i per aquest any 2009 ja han confirmat l'assistència corredors d'11 països diferents: Àustria, Bèlgica, Argentina, Portugal, França, Suissa, Andorra, Gran Bretanya, República Txeca, Holanda i Itàlia.
Amb el medalla d’or dels JJOO del 2008 Julien Absalon (Orbea), José Antonio Hermida (Multivan Merida), Jean Christophe Peraud (Massi) i Cédric Ravanel (Lapierre) l'espectacle i l'emoció per la lluita pel podi està més que assegurat. Hi haurà però altres corredors estrangers i nacionals que segurament els posaran les coses difícils amb l'estrena d'aquesta temporada '09 on Sergio Mantecón (Cemelorca Trek) torna a demostrar que passa pel seu millor moment de forma ja que prendrà la sortida amb el maillot de líder del Superprestigio Massi - Open d'Espanya BTT.
Marga Fullana (Massi) amb el mallot arc iris de Campiona del Món i el maillot de líder del Superprestigio Massi parteix com a favorita davant de corredores de la talla de Cécile Ravanel (Lapierre) , Anna Villar (Massi) Sandra Santanyes ( Camelorca Trek ) i la Cristina Mascarreras ... entre altres.

Aquesta ès la ùltima cursa que vaig fer de Btt l'any passat a Corro d'Amunt, i quina trinxada XD ! espero disfrutar tant ho més a Banyoles ... sens dubte un bon entrenament per les curses de carretera de les properes setmanes.

... per cert, l'ho del sorteig del 1er ANIVERSARI del Blog NO ès conya.

SORT i SALUT !!!!

9 comentaris:

Josep Codinach ha dit...

Ja pots venir demà a fotri un cop d'ull.. aquesta tarda mi acosto jo a fer-hi una volteta suau a lo "globero"... però de fang i circuit tècnic ho tens assegurat!!

Salut! i si puges dma o aixi fes un truc animal!

Ada Xinxó ha dit...

Waw, el Maasai en acció en btt!! quina novetat! Molta sort a Banyoles!

Charlie! ha dit...

Ens veiem diumenge envoltats de pro's, com lleparem, jejeje!!!!

Noe SLopes ha dit...

Aupa txavalin, ya seremos dos a sufrir como campeones hasta que no dejen.

Josep, ha estado Cristina Mascarreras hoy por el circuito y me dijo que ya estaba bastante mas ciclable que ayer. Espero que lo corrobores.

Anònim ha dit...

xavi, diumenge el circuit estarà en perfecete estat, avui hi he anat i estava quasi sec. Es un circuit de patir, amb constants canvis de ritme i molt poc lloc per avançar......ens veiem allà!!!

jordimasfepesa ha dit...

està bé que puntualitsis que no és conya!!

XAVI NOVELL ha dit...

Xavalins i Xavalines començeu a tirar que jo ja vindré ... hon collons m'he fotut!!!

CUDI: sort diumenge a Montjuic ... segurament quan estigui amb el fang us trobaré a faltar.

ADA: Sentirás a bufar els maasais de valent segur .. molts ànims a tu.

Charlie! crack tu si estas fet un bon trinxacadenes per aquestes coses... ens veïem a l'arribada , no marxis fins que arribi que et vull dir Hola.

NOE: veïent les teves fotos d'ahir avui he anat a posar pneumàtics amb claus ... XD !!! sort que avui ja no queda fang... sort per diumenge també.

BENI: Veig que els PRO'S no treballen i van a entrenar el circuit dos dies avans... quin crack , ens Veïem i fot-li fort!

PER CERT , JA HEU VIST L'HO DEL SORTEIG , UN BON REGAL ... NO ÈS CONYA! , MOLTA SALUT i SORT.

van krujem ha dit...

xavi yo quiero el trasto que sorteas , para que coño sirve!!!!!!! jajaj suerte el domingo, correra amat , salut y força

jordimasfepesa ha dit...

http://www.historiespolitiquesicultures.blogspot.com/