dilluns, 2 de març del 2009

FOTOS CURSA de LES PRESES - OLOT

De moment teniu aquí algunes de les millors fotos d'ahir a la ùltima cursa del campionat Gironí fetes per la reportera Mariona i de l'equip Cicista Pintures Grimaldo .... a l'espera de més fotos que aquesta setmana m'arribaran.

moment de la sortida hon hem fet un emotiu minut de silènci per la ciclista Nuria Martin que va morir dimecres a causa d´un accident frontal contra un cotxe a una carretera prop de Gallifa.

Sortida a topeeeee!

carretera molla + tensió + ritme molt ràpid = caigudes , hon espero i desitjo que aquests companys estiguin bé, fixeu-vos amb la llanta del davanr de la primera foto ... espectacular !

Entrada triunfal del Mauricio Muller i del Jaume Morales ( Campió absolut del Campionat ) i la seguent foto entrada del meu grup amb el David Pruna , l'Andreu Olea , l'Albert Banyeres , JO , i en Xavi Xampeny .


Avui ja amb la presència de l'amic i mític David Alier que tot i la caiguda a acabat en 8ª pos. " un crack "


foto de familia amb el team AmuntBikes hon falten el Patiño i en Cruz ..... Que deurien estar estripant Pantis per Olot.


Dos grans amics, l'Amat i el Miguel ... com sempre explicant un acudits del Xiquito.

i la foto Finish dels campions a la General de les Diferents Categories ... FELICITATS !!!

MOLTA SALUT !

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones fotos Massai!!
Guauuu ha reaparescut el "mític David Alier", i com no ho ha fet a la seva manera havitual: PEL TERRA !!
jajaja Per cert, massai soc el capullo que et saluda dins un cotxe quan vas per Collsacreu a 1a hora de la tarda! Ale a veure si entrenem una mica menys! un cardedeuenc

XAVI NOVELL ha dit...

jajajaja ... m'ho va dir el David ahir ... Audi a tope !!! ... records crack i molta SALUT.

Anònim ha dit...

Hola!
Soc el de la primera foto de la caiguda, jo estic be, cops i mes cops, pero res trencat, la pitjor part la llanta, que sempre sigui aixo!
Saluts!

XAVI NOVELL ha dit...

company , ja vaig veure't que anaves cap al cotxe a peu un cop a l'arribada i res greu ... menys mal perquè això ès el més important de tot... m'alegro molt , records i salut a dojo per tornar a fotre-li Xavalote.