dijous, 26 de març del 2009

ELS CRACKS MUNDIALS DEL CICLISME

Avui Dijous i per no perdre la costum, més ciclisme ... . Avui he anat a la Meca dels Tontòdroms Mundials " el Velòdrom D'horta "a veure com l'Ignasi es trinxava la patata assesorat per un dels millors corredors Catalans de Pista actualment, el JUANJO . tot un Pirata.



l'Ignasi i en Juanjo al taller del Velòdrom , i en Juanjo fent de les seves.

l'Ignasi ja amb mala cara sobre de la burra, aquestes burres son guapes de collons

al final l'Ignasi a fet 60 minuts a bon ritme "tot i ser novell a la pista " però sobretot ha servit per poder prepararse amb el smillors consells de cara la cursa d'Euskadi (Bira) que properament correrà.

Només faltava això!!! trobar-me en Miguelito aquí , un ex-komando Chincheta .... si ès queeeeee , ara feïa temps que no ens veïem unes 3 setmanes ? ," ell ès antic company d'Hotel " m'ha dit que ara l'han portat a la presó de 4 camins i pot venir a entrenar al Velòdrom. SALUT CRACK !

i després ha saltat a la pista de gladiadors la selecció catalana , aquí amb la Esther al capdavant seguit de l'Aitor que sempre va al seu darrera.... bona temporada XAVALINS!!!

Sempre tenim de saber que al nostre voltant hi ha gent diferent a nosaltres que practica esport, i sabeu quina ès la diferència? .... la diferència ès que ELLS son més forts que nosaltres.

MOLTA SALUT.

4 comentaris:

Edu Luque - edumac75@gmail.com ha dit...

que wapo!!!!!! tinc ganes de veure algu a pista!!!!!

b. ha dit...

No limit, xec! ;-)

Ànim + salut

van krujem ha dit...

jajajajja maricon jajajaj saludos desde el calabozo,

jordimasfepesa ha dit...

aquesta gent si que és mereix un monument, son tot ilusió i un pundonor increible!