dimarts, 17 de febrer de 2009

OLOR A PRIMAVERA !!!!

DILLUNS:

Jornada de recuperació després dels 73+71 del Diumenge fent només 75 kms per la NII a ritme suau amb la bona companyia fins a Collsacreu de l'amic Dani_Perez , aquest any corredor de l'equip Campo Claro a la cat. sub-23 .


DIMARTS:

Sortida amb bon sol i olor a primavera però gens suau per culpa del fort vent amb l'amic i corredor sub-23 de Btt en Francesc Garcia del team Godoy, hon hem fet la volteta d'Hostalric , Malgrat , Arenys i cap a casa + TPP un total de 83 kms.

DIMECRES em toca com sempre la meva jornada de 120 minuts de BTT cara amunt i ja n'hi ha prou que aquestes rodes gruixudes cansen molt.

i per acabar més fotos de la cursa de Diumenge a Bescanó fetes per en SANTI i la JULIE ... com sempre les millors.Amb els amics CARLES i ALBERT


Bonica foto dins el pilot amb en Cudi (Viveros) l' holandés Van de kul al costat del maasai i en Toni Pacios ( BiciSprint)

i foto feta per en Santi a més de 40 kms/h ... hon ja vaig donar l'escapada per perduda, però jo gas a fondo perquè els Diumenges faig d'escolanet a la missa de les 12 i no puc fer tard.

MOLTA SALUT !!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Massai, veig que et vens les cosmic, què t'has comprat?? jo encara estic dubtant què comprar.....

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Ostia Xavi, merci per les fotos! La veritat és que em faria gràcia pujar a Girona per fer una de les famoses socials i coneixer els bloggers, però sempre m'acaba fent pal em quedo pel sud.
A veure si aquesta setmana, que no tenim res aquí baix...

vice sport ha dit...

segueixes donant guerra eh masai!
ja t'has confesat... vigila no et trobis cap cura pederasta que ara estan de moda :S

Apa a cuidar-se!!

Maria ha dit...

Nennnnn! el mikel està de vacances 10 dies....ja podeu sortir a atonyinarvos de valent!