dissabte, 3 de gener de 2009

olè olè i olè !!!!

Xavalin(e)s biker's aprofiteu a venir que la pols blanca s'acaba !!!!

foto de la setmana pasada pel territori maasai " Montseny " ... tremendo.Brut i content com un porc avans d'anar a l'Escorxador.

aprofito també per anunciar-vos el documental que faran a TV3 de l'Amic i company Sergi Mingote- http://sergimingote.blogspot.com/

Muntanyenc , escalador , aventurer i Ciclista ... deu ser maasai també!

AQUEST DIUMENGE COMENÇA LA SERIE DE TELEVISSIO DE CATALUNYA, "EL CERCLE DE MINGOTE"

CANAL 33 - DIUMENGE 04/01/2009 - 20:30h El Cercle de Mingote: AustràliaDocumental resum de les muntanyes més altes de cada continent (Elbruss- Europa, Kilimanjaro-Àfrica, Aconcagua-Amèrica, Everest-Àsia i Kosciusko-Oceania), recollint tant la vessant esportiva com humana de cada país. El darrer objectiu consisteix a assolir el cim més alt d'Austràlia, el Kosciusko (gravant un pla durant l'ascens), i finalitzar així el projecte "Sostres Continentals" que consisteix a assolir el sostre de cadascun dels cinc continents.

MoltA SaLuT !!!

5 comentaris:

b·i·a ha dit...

Bones fotos, Xavi! Aquests dies hem vist el documental anunciat a TV3, i ens ha semblat prou engrescador per seure una estona davant la tele... Així doncs, allà hi serem!

No sabia que en Sergi Mingote també fos maasai, però ja pot dir que ha tocat sostre! ;-)

Records i salut de 9, company!

ViNi ha dit...

jajaja ya veo que tu tambien sabias de su existencia...
menudo tesoroo jajaja


cuidate


vini

Ferran Vila ha dit...

Quin paissatge, ara jo começo a necesitar un miqueta de Sol. Aquest program del Mingote el vaig veure anunciat fa més d'una any, avui he vist que per fí l'emeten, jo no m'en perdré ni un.
Salut i una miqueta d'escalfor.

santi estrague ha dit...

bon any nassai, fins aviat

santi estrague ha dit...

volia dir maasai, ara si