dissabte, 24 de gener del 2009

L'ADEU D'UN DELS GRANS

Avui dissabte com molts de vosaltres "suposso" hem anulat , ho hem enrederit fins alguna treva la te ventada que hem tingut. Jo al final m'he decidit a sortir amb la BTT pel bosc intentant no trobar-me cap perill , però ha sigut també una jornada perillossa i dificil de ciclisme.

Avui ha caigut un dels GRANS !


ST. Celoni - Olzinelles - St. Celoni - Vallgorguina - Far de Rupid - Santuari del Corredor - Vallgorguina - St. Celoni ... 50,3 kms

Per la gent que Som de Sant Celoni , Palautordera ho qualsevol punt del Baix Montseny sempre hem contemplat el pi gros de can valls com quelcom especial cada cop que pujem fins Olzinelles ... Avui ha caigut, a mí personalment m'ha fet pena , no era una simple planteta era per molts de nosaltres un monstre que veïa com ens trinxavem la patata sobre la bicicleta i segurament amb els seus 170 anys moltes altres patates .... moltes històries a les seves arrels.

MOLTA SALUT !!

6 comentaris:

Mariona ha dit...

Em sap greu, pobre arbre...

A veure si demà t'animes i véns a l'Estartit però pedalant des de la terra Massai, està clar!

XAVI NOVELL ha dit...

no , vaig decidir fa setmanes començar la temporada el dia 1 de Febrer a la social de Calonge que almenys hi ha pujadeta i aniré d'estreno !!!

records! i no pateixis per l'Arbre que d'Aquí a 170 anys ja n'hi haurà algun altre ... jejejej

Anònim ha dit...

xavi, jo tampoc he sortit he fet currons, però per la social de calonge, han canviat i ho volen fer planer, ho has vist ? segons aquesta publicació:Este año, en principio, la social de Calonge será completamente plana. El recorrido, a falta de confirmación oficial, irá desde Calonge hasta Sant Pere Pescador y vuelta, aproximadamente unos 100km.aqui tens el link http://www.senior-master30.net/
jordi riu(s.a.vilamajor)

XAVI NOVELL ha dit...

Jordi , collons quina putada ... seran 100 kms de fuet rera fuet , que i farem , serà questió de posar un 11 i gas a la burra. ens veiem a calonge.

Joan ha dit...

Ostia quin mal li deu haber fet!!!

Quina putada , per nadal encara el vaig tocar ....

En fi , es la mateixa natura que fa neteja a la seva manera i de forma desordenada , però jó mantinc que l'home es el principal responsable d'això.

A Ourense també em llepat , una ullada al blog i veureu arrels.

Cuide't Xavi i no paris machine!!!

Edu Luque - edumac75@gmail.com ha dit...

xavi!!!! el que ta saludat avui a la duatlo de mataro , sortin en bici era jo!!!! jeje