dimecres, 7 de gener del 2009

I COM DEÏA L'ALFRED RODRIGUEZ PICÓ ....

Al fred FRED i a la calor PICÓ .... jejejeje.....jejejeje. m'hi peto la caixa.

Res aquí al peu del Monseny igual que Tota Catalunya ... avui tocarà fer quelcom d'interior , amb aquest fred no surto ni amb la màscara de l'hannibal ni res de res.... com que tinc un ticket gràtix pel gim potser marxo tota la tarda allà " a xerrar esclar " perquè al gimnas ho vas a lligar ho millor que et quedis a casa.

aquest matí a Palautordera teniem 12 cm.

Aprofito per ensenyar-vos una fotos que m'ha enviat per mail una xavalina (?) que suposso que visita el blog ... suposso perquè amb la foto i el nom no la coneg pas. Tampoc ser si la del mail ès la de la foto, .... Però quedeu-vos amb el que porta a la cara, encara ho posarem de moda .... jejejejej .... no estic sol !!!

serà questió de demanar-li una foto sense careta .

MOLTA SALUT

3 comentaris:

Charlie! ha dit...

Si vas al gimnàs i no vols que t'emprenyin posa't la mascareta mentre fas spinning o peses. Si cap xavala se t'apropa és que està molt sola o si se t'apropa un tio segur que li mola el sado, jejeje!!!!
Vaig a abrigar-me i a rebentar el polígons amb la dinamo, que avui és un dia d'entreno doble; un perquè jo entreno i dos perquè la resta del món no, visca el fred i la neu.... avui segur que em moro al passar pel costat de la riera!!!

Anònim ha dit...

Ostras quina por!!! jejejeje
Aquesta mossega segur!!! ;0)
Una abraçada

Sandra ha dit...

Veig que al final has caigut també...i faràs la 226tt. Així que ens veurem per allà!...tot i que només et veure passar un moment,no??? :P