dilluns, 5 de gener del 2009

HANNIBAL LECTER COMPANY D'EQUIP

Avui dilluns , tornada al Curro a les 6 del matí com sempre per poder plegar a les 14h i sortir a entrenar ... avui però cansat d'ahir , he decidit fer d'HANNIBAL LECTER i poder arribar al lloc de destí sense pasar gaire fred..... perquè la meta avui s'ho mereixia.

Avui amb la companyia del team Hannibal - Leire

Amb la mala llet de l'Hannibal i la músika d'aquesta xavalina que fot uns ulls com per .... poder escoltar la seva música mentres pedales i mires el montseny nevat http://es.youtube.com/watch?v=b5bN3GbQt-4&feature=channel




Foto amb el Castell de Montsoliu al fons i per la Població de Vent del Pla. Ahir vaig sortir en calçes curtes i avui flipada amb el fred ... sobretot de baixada .... i diuen que encara en foterà més, cap problema ... l'Hannibal em deixa bon material pel fred.


i tot per poder arribar aquí i mirar durant uns minuts aquesta imadge de les agudes nevades , a vegades les metes no sempre son la linea al terra ... a vegades aquesta meta s'ho val més.

MOLTA SALUT i BONS REIS !!!

9 comentaris:

tri-famili ha dit...

Hola xavi, fas més por tu que HANNNIBAL!!!
Quina feina fas?? per tenir un horari d'esportitas!!!
Que te porti salut a tu i a la teva familia, i molts de jugents a les nenas!
PAU

Joan ha dit...

Collons quina por , sembla mentida que no tinguis encara un pasamuntanyes de llana!!!!

Començes l'any igual de fort!!!

No paris Massai!!!

Alba ha dit...

Quin freeeed!!!! Segur que has passat més fred tu que jo per aquí a Berga... Molta salut i bons reis també!

Lali Vidal ha dit...

quina passada aquest passamuntanyes! jejeje
bon any i a entrenar! ;)

lali

Mariona ha dit...

D'això se'n diu anar ben equipat Massai! Veig que aquest blog continua amb el mateix nivell que l'any passat, tot i que el llistó va quedar molt alt.

Salut i bons reis!

van krujem ha dit...

xavi como coño respirabas con eso!!! jajajjaj cojonudo tio de verdad, se lo enseñado a los gallegs y han flipado jajaj un saludo y tope!!!!!!!!!!

vice sport ha dit...

em fas por... jaja sort que no tombes per aqui, perque t'emportaries algun que altre pal! Era un farol, no tindria temps a posar plat que ja no et veuria jajaja
A veure que portaran els reis....

bigpapi ha dit...

Enhorabona pel blog,esta de collons!Es una bona motivacio pels que ens agrada la bici pero som mandrosos.per cert jo tambe vaig patir a la bpb com un cabro,a sobre 7 hores mes que tu crack

DANDY ha dit...

Pero ya puedes respirar con eso?? Frio me da que no pasas jejeje