dijous, 22 de gener del 2009

UNA BONA NOTÍCIA

Aquesta setmana he rebut aquesta bona notícia.

En nom del programa cuidam de l’ Hospital Sant Joan de Déu, L' agraïment als organitzadors dels jocsinterempreses i a les empreses participants per haver fet possible la solució d 'aquests dos casos .

El primero de los niños tratados con el dinero recaudado se llama Ilma Maribel Mangue, de 3 años de edad y procedente de Guinea Ecuatorial. Tras sufrir un atropellamiento, nos llegó su caso solicitando nuestra ayuda, ya que en su país la única alternativa que tenía era la amputación de los dos pies. Finalmente pudimos aceptar su caso y realizarle en nuestro hospital dos intervenciones de microcirugía que conseguirían salvárselos. Ilma regresó a su casa caminando, totalmente restablecida y gozando de una calidad de vida igual a la de cualquier niña de su edad.


El segundo de los casos realizados con vuestra colaboración fue el de Annas Achoubi; un chico de 16 años, procedente de Marruecos que padecía una cardiopatía congénita. Dicha patología, de no ser operada, suponía una esperanza de vida muy corta. Gracias a la intervención de alta especialización quirúrgica que se le realizó, Annas recobró una calidad de vida normal, con una esperanza de vida propia de una persona sana.

* el maasai us anima doncs a que feu un crit ben fort a les vostres empreses perquè aquest any siguem més els que poguem ajudar en aconseguir sens dubte el millor premi que pot tenir un al final de la temporada. Nosaltres i serem presents per 4art any - molta més informació a: http://www.jocsinterempreses.com/

**************************

Aquesta setmana ès bona en quan als entrenaments , crec que estic fent un bon treball de pre-temporada , avui però dia de recuperació amb només 45 kms. al TPP amb la companyia del Xavi Xampeny , Josep Pujol i L'Arnau Planas.



a les 5 de la tarda i sense vent .... de camí cap al Tontòdrom


l'Entrada del tontòdrom , així si mai veniu a Palautordera sabreu hon ens trinxem la patata els maasais

Foto denúncia del Tontòdrom ... AJUNTAMENT !!!! això fa pudor !!!!

Aquest cap de setmana en comptes de anar a correr la Social de l'Estartit em bé més de gust fer sortida quilomètrica dissabte fins a Banyoles amb la grupeta del Baix Montseny i Diumenge sortir de forma més tranquila en direcció a Mataró per anar a mirar la Duatlò que fan , hon i corre el meu company en Pere Amadó entre altres coneguts .

Això sí , el dia 1 ens veïem a la Social de Calonge.

molta salut !!!

9 comentaris:

gabi ha dit...

Ei Xavi,que avui hem coincidit al tontòdrom...jejeje. Doncs si que és una guarrada i cada vegada va a més. El que no entenc, és perquè abans hi havien uns contenidors i ara no hi son. Vinga! Ens veiem

XAVI NOVELL ha dit...

Ei Gabi , molt de gas xavalote i bona temporada 2009 avui portaves una bona trotada ... ja saps a les nits allà estem.... SALUT!

Edu Luque - edumac75@gmail.com ha dit...

ostes xavi!!!!!! l'ultim cop , que vaig anar a palautordera , no era tant modern nen!!!! era tot sorra y poc asfalt , i les escombreries les recollia l'arnaldo!!!!

XAVI NOVELL ha dit...

jejejej el mític Arnaldo !!! .. ell i el seu camió mega trinxat. si encara i fos l'Arnaldo la merda no i seria.... l'altre dia encara el vaig trobar, esta igual com sempre.

Joan Gálvez ha dit...

Hola Xavi, ja he vist que no et be de gust anar a L´Estartit, dons ja ens veurem a Calonge.
Salutacions.
Joan.

Anònim ha dit...

Jefe, mecatxis aquests que recullen les escombraries...,jeje

Francesc ha dit...

Aquest migdia estavan recollins les escombraries. Quina vergonya!!!!1

XAVI NOVELL ha dit...

JOAN: a tope a l'estartit !!! jo m'espero a la propera setmana , equipació nova , nillor començar el Febrer i ens veïem a Calobe gompany.

JEFA: has de fotre + canya als teus socis , que son una mica ASCROTS !!!... jejejej

FRANCESC: ... quina colla de porcs, aquest matí he enviat la foto a una cosina meva que treballa a l'Ajuntament ... ho aveu vist !!!

Quim M.R. ha dit...

M'ha semblat veure en Rajoy per allà la brossa? o era L'Espe......