diumenge, 25 de gener del 2009

DUATLÒ de MATARÓ

Sortida d'esbarjo aquest diumenge a les 8 del matí amb la bona companyia dels meus companys del cc sant celoni fins a les franqueses, hon ells han anat direcció a St. Feliu de Codines i jo cap a Granollers per anar a fer el coll de Parpers i destinació Mataró.

Avui la meva intensió no era cap altre que fer tirada llarga però no sense avans anar animar el meu company Pere Amadó que feïa la Duatlò de Mataró.

Si fossin ties només mirant el cul ja us diria qui són , però en aquest cas millor que mirem les bicis: Maurici , Joan , Salvador , Rafa , Santi i Jo que no surto mai.

Un cop he arribat a Mataró, a la zona de la duatlò, el primer Xavi !!! i collons Sorpressa, qui em va parir , no pot ser!!!! un company meu de l'Hotel de quatre camins, Ex-presoner polític per pertanyer al Komando Xinxeta i fugat de Carabanchel només fa una setmana.



Foto by Xavi Arenes del club triatlò l'Atmella del Vallés.

M'acompanyaven en aquell moment la Tandem bike famili Amadó i la tandem bike famili Pla , que a l'igual que jo erem allà per donar escalfor en Pere.

Sector Btt i arribada d'en Pere amb la magnifica 6ª posició final " felicitats crack " , en Pau Zamora a quedat 1er, i en fèmines he vist que la Mercè Tussell també anava primera.

Mentrestant una altre visita sorpressa, la de la Sina - http://alfonsinapeppa.blogspot.com/ i en Martí " arenys amunteam ", que em estat tota l'estona junts veïent com arribaven a meta.



Jo i el Pere , corredor aquest any del club triatlò ST. Joan de les Abadesses. foto by Sina.

Un cop acabada la visita de la duatlò m'he decidit mirar hon bufava el poc vent i he decidit anar direcció nord cap a Blanes ..... nyauuuuuu , amb puntes de fins a 52 km/h i m'he presentat amb 36 minuts a blanes, però sempre pensant amb la tornada de la recta d'hostalric...... snif snif snif , d'hostalric a Sant Celoni " 15 km's " 50 minuts !!!! no podia , tenia que anar dret , ascrot ascrot.

Foto d' un dels bonics WC que té el terme municipal de St. Feliu amb vistes al montseny , però no pixeu mai amb el vent de cara ... m'he mullat com un campió , perquè girar-me hagués sigu't molt lleig.

Molta Salut i bona entrada de setmana amb bons entrenaments.

16 comentaris:

SanTiago Pons ha dit...

sempre que baixo ens creuem, jajajajajjaa ... tu rai que tenies vent a favor!:-))))) una abraçada

XAVI NOVELL ha dit...

CABRÒÒÒÒÒÒÒ, erets tu !!!! ja m'ho he pensat perquè a hostalric no en quedava cap ... ja et fotaran vent a fabor? qui et va parir , jo tot sol i tu amb 200 ciclistes de Granollers. records Santi !!!!

sina ha dit...

jajaja, primer de tot, un plaer haver-te trobat i la companyia! jaja, i segon, jo quan he arrivat a casa he agafat la bici per fer el que em quedaba i no vegis com m'he divertit tornant, jajaja! A sigut la bomba, eh?

SanTiago Pons ha dit...

jajajaja, anant no baixavem de 37 i tornant ja ens ho hem trobat! aquells 200 ens els hem trobat a l'entrada de mataro! jajajaja ... he patit avui, ahir em van caure 25kms de carrera a peu! records crack!

robert mayoral ha dit...

jejeje, que bo lo de la pixada, l'altre dia jo no ho feia, però va venir una volantada i em va mullar una mica, jejjee
per quan el teu debut en un duatló o triatló??

karli ha dit...

Jo tambè he estat per allà, he baixat un moment per fer una birra amb en Santi...hagues sabut t'hagues saludat cony!!!
A falta d'aigua una bona pijarada del Massai!!!l'herba seca nomes crema!!ja has fet ben fet pixaner!!

XAVI NOVELL ha dit...

SINA xavalina , t'he fet venir el mono ? jejejej. collons com he patit per arribar a casa ja em podies haver fet de llebre! jejeje, un plaer també, UN PTO!

ROBERT, collons jo només veïent com van al trote ja em canso, avans que era jove la matagalls amb 11 hores i ara no ho faria ni cobrant , us ho deixo a vosaltres el jovent... jejejeje records crack

XAVI NOVELL ha dit...

Karli si ès per fer birres jo m'apunto fins a tancar el garitu. Un altre dia , salut i birres per un tub.

JOSEP SANT FOST ha dit...

hey si necesites una llebre els disabtes estic disponible ja diras algo i ara vaig a pixaa

nikabike ha dit...

Visca la sequera!!!
Salut massai!!!

Mariona ha dit...

Jjajajaj ja sé qui és el fugat de Carabanchel, el coneixo per les ulleres i per la roba!! "Els 2 escaquejats de l'Estartit" jajaja

Joan Gálvez ha dit...

Hola Xavi.
¿Ens coneixerem a alguna social de Girona?
Avui ja he conegut al Amat Artigas i en Sergi Mingote.
Salut i bons entrenos.
Joan.

Clara ha dit...

Ultimament llegeixo en les tevas cronicas diversos recorreguts pels quals jo estic freqüentant ultimament, és possible que ens hàgim creuat, però r es dificil reconèixer-te... Per cert la foto, original..ja podiais veure una mica ja ja

XAVI NOVELL ha dit...

JOSEP SANT FOST : josep sant fost? ups ... de totes maneres sempre va bé tenir alguna llebre. SALUT

MONIKA: anims xavalina que hem de petar aquesta CR1 , ens veïem crack

MARIONA: tu mutis , van decidir que millor anar atracar un banc que no anar a l'Estartit ... mutis !!! que ens posen falta greu.

JOAN: Ens veïem a Calonge aquest Diumenge si no hi ha cap cosa que impliqui canviar de plans... felicitats per la cursa de l'Estartit!!... en Sergi i l'Amat bons amics meus .

CLARA: segurament que algun dia ens hem creuat,però està clar que només ens podrem saludar el dia que ens trobem els 2 de pujada.... Bons entrenos Xavalina i segueix així !!!

Javier Lara ha dit...

Hola Xavi
Ya tengo un enlace en mi blog del tuyo, nos vemos en Calonge.

Unknown ha dit...

Que tal Massai, la meva dona em va dir ahir diumenge, aquet mati ha pasat un tiu de vermell que anava com una moto, mira per un ja se qui es jajajaja, ens veiem diumenge