dimarts, 27 de gener del 2009

CONTINENTAL 4000 - LA COBERTA COMPRESSA

Salut xavalin(e)s.

Després del dia de relax d'ahir dilluns amb només 20 kms de BTT per disfrutar de la tarda i poder estirar les cames, Avui sortideta - St. celoni - Hostalric - Sils - Maçanet - Hostalric - Norri - Vent del Pla - St. Celoni - 75 km vel. 32km/h

Avui amb la bona companyia del Gabi , segurament era la ùnica persona que viu a St. Celoni i que encara no havia tingut l'ocasió de pedelar amb ell, Una trucada al matí per part del seva ha fet que avui poguesim entrenar junts, encantat xavalote.
El menda ès d'aquests que foten de tot , com ho feu anar això ? swim , bike , run ? i perquè no teniu més temps perquè sinó .... Triatleta i Aironman que quan es posen en pose warrior cara cap avall ja pots apretar el cul ... un bon entrenament durant les 2 primeres hores , al km.60 la mitja era de 34 kms/h. no està malament, amb vent de cara tota l'estona.

El Gabi - http://triatloametlla.blogspot.com/

A l'alçada de Grions hem carregat al tren un altre clàssic celoní , l'Angel Lombarte

l'Angel i en Gabi , un altre dia apretaré més que veig que rieu molt.


... la ùltima foto que em van fer, va ser la de la comunió. Desde aquell dia m'haig de tirar les fotos jo sol perquè ningú té collons de portar la càmara.

Avui la intensió era provar unes cobertes I valorar com van, son unes continental 4000 de 700 x 20 " jo si puc sempre de 20 !!"


Les he batejat com les cubertes compressa .

Les sensacions han sigut bones , una goma " fina i segura" menys en una corva molla que ha marxat una mica del davant. però suposso que amb un altre també. Goma molt dura i rígida ... les he inflat a 10 quilets .... amb recta sensació de poc fregament i bona sensació a la baixada ja en parlarem...

MOLTA SALUT !!!!

5 comentaris:

Joan Gálvez ha dit...

Hola Xavi.
Amb el tema de la cámara ja en som dos.
Veig que no paras de entrenar.
¿Ens veiem a Calonge?
Salutacions.
Joan.

SERGI MINGOTE ha dit...

COM VA CRACK!
JO HE PROTAT DURANT PART DE LA TEMPORADA PASSADA LES COBERTES CONTINETAL GP4000 DE 20" I ANAVEN PROU BE...TOT I AIXÒ PUNXABA QUELCOM MES QUE AMB 23"

ARA SEMPRE PORTO 23"!

ENS VEIEM A LA CALONGA CRACK!

sina ha dit...

Eiiii Xaviii, on estàn les fotos tot "maqueat", jajaja! No te les feien ahir?? Que et vull veure d'estreno! jajaja!
Ja veig el teu domini amb el photoshop!! "Continental fina y segura" jajaja! Un petó!

Mariona ha dit...

Continental, fina i segura i AMB ALES (perquè voles) jajjaj

gabi ha dit...

"fina i segura" normal que se t'hagi anat del davant, si agafo la curva com la vas agafar, "segura"ment cardo l'ostia ...jajaja
Si no ens veiem que vagi bé a Calonge!!
Siau