dimarts, 30 de desembre del 2008

MARATÓ SOLIDARIA de REIS

Salut xavalin(e)s.

Ahir dilluns vaig participar a la Marató Solidaria de 4 hores non-stop d'spinning " CAP NEN SENSE JUGUINA " que es feia al centre esportiu el Sot de les Granotes a St. Celoni.
Ho vaig sentir per la ràdio , vaig anar a comprar un regal i cap allà falta gent, i ès que ja nestic fins els Web's de fer rodons . MAI a la vida havia probat això de l'spinning vaig pensar que podria ser una bona manera de sortir de la rutina , i si eren 4 hores " si aguantaves " podria ser un bon entrenament.
I Collons ... a la primera hora vaig fer cas al profe, entre el Xumba Xumba de la músika , que et possa a caldu i ara fes això ara fes allò ... em feien més mal els braços que res més.
Les 3 ùltimes hores al meu rotllo ... gas a la burra i mai baixant de 155 puls. minut per poder fer al final un bon entrenament
Està clar la penya flipava perquè no vaig fer cap descans ni recuperació ... no sabien que era maasai ...jejejej.
Al final 4 hores sense parar ni un minut , i perdent 2 kg de pes " de líquid esclar " i bones sensacions fins arribar a casa, que un cop a casa i relaxat em va vindre una mica de yuyu " mareig " suposso per no estar acostumat a les sensacions de 4 hores del collons d'spinning.
Us deixo amb la ùnica foto que em van fer ahir

i avui ha sortit el SOL a la vila del Pingüí .... he aprofitat doncs per anar a caminar 2 horetes fins a trobar una mica de neu i disfrutar amb les meves hooligans


... i demà una bona sortida de carretera per tornar a trinxar la patata.

MOLTA SALUT !!!

4 comentaris:

Mariona ha dit...

Osti m'he fixat en la foto: què hi fot l'Etoo pedalant? jajjajaja... Per la tribu Massai això de l'spinning és una mariconada jeje

Bon any!!!

XAVI NOVELL ha dit...

doncs tens raò Marion's S.A. , trigaré molt a tornar-ho a fer ... qualsevol es tanca allà dins , però que no sigui dit que ja ho he proba't i 4 hores seguides !!! jejejeje.

salut xavalina.

Joni Basso ha dit...

Eyyy q tal??? mañana qiero subir santa fe o collformic, habia muxa nieve por la carretera o se puede subir hasta arriba???

David Rodriguez Roures ha dit...

Madre mía estas hecho una maquina,tienes un blog que es una pasada,en esto de la bici se ve que no eres un cualquiera,imagino que de estar acostumbrado a salir fuera,estar 4 horas inmóvil tiene que ser pesado.
Con tu permiso te añado a mis amigos,un saludo.