diumenge, 14 de desembre del 2008

CICLOCROSS SANTA COLOMA

Salut familia.

Avui diumenge he anat a la població de Santa Coloma de Farners a mirar una de les proves del calendari copa catalana de ciclocross , era el primer cop que ès feia a Sta. Coloma i per això teniem que anar-hi , a fer ambient i consolidar aquesta prova de cara un altre any.
Ha sigut bruta'l, tant per els espectadors com per els corredors. Amb una temperatura de només 5º i sota la pluja hem aguantat per animar els corredors i poder gaudir d'aquest l'espectacle.
les millors cròniques ells, que han sigut els i les protagonistes.

Ritmo Bisonte - http://ritmobisonte.blogspot.com/
Miquel Gubi - http://culitoweb.blogspot.com/
Pep tatché-http://peptatche.blogspot.com/
Sergi Mingote - http://sergimingote.blogspot.com/
Isma Ventura-http://www.ismaelventura.com/

LA GALERIA

l'Isma , el nº1 ... Un senglar del baix montseny.

"Gubi " la fera de Sabadell ... tot un míte.

Pep Tatche ...... tot un clàssic

4 comentaris:

Pep Tatché ha dit...

Iep Massai!! bones fotos!! i calorosos ànims! s'han agraït. Això del ciclocròs està pensat per tu, així que ja trigues a venir!
Gràcies!

sina ha dit...

Eiii Xavi, a la próxima cursa de ciclocross que vagis a veure avisa'm ja que tinc molts ganes de veure alguna! Només ho he vist per la tele i ja ho flipo!! jaja! Ahir no podia pq vaig a anar a una cursa però a veure si a la següent l'anem a veure, ok?

Clara ha dit...

Dons una pena no haver estat alli per a viure'l, Xavi per que no vas participar?

Aquests bisontes no paren, por em dóna Merce ja ja Felicitats a tots

XAVI NOVELL ha dit...

Pep em sembla que si ... si més no cara l'any vinent si algú deixa alguna burra d'aquestes jo l'adopto , collons ès que això es un no parar !!! les meves cames petaran...jijiji

Sina ok's i fliparas de l'ho guapo que ès , el que passa ès que això em sembla que enganxa MOLT i ja noto les pessigolles de ciclo... felicitats per el 1er post. d'ahir crack !!

Clara , molt guapo a més la gent del públic almenys a sta. coloma cridava molt " pel fred ?"... això es el que fa falta aquí AMBIENT CRIDANER. res estic de paron i arrencan't de nou la maquinaria, i sí els bisontes son una bona familia i uns bons amics.