diumenge, 21 de desembre del 2008

CAP a MATARÓ i 132kms al sarró.

Avui sortida de carretera de 132kms , a les 8 del matí amb només 0º de temperatura ... ni fred ni calor , en direcció cap Hostalric acompanyat de 8 ciclistes Celonis .... després jo he anat cap Malgrat , Arenys i Mataró.

st. celoni 0º , Calella 9º .... centenars i centenars de ciclistes per l'NII

Hon he arriba't aprox. a les 10:00 i a les 10:45 ja he anat al circuit de Ciclocross per mirar la cursa... i com sempre Espectacular, no tant com l'Altre dia a Santa Coloma però avui amb el Nivell que teniem " Hermida , Isma , Ramón , Arnau , Sergi Escobar .... " ha sigut molt guapo , un circuit molt ràpid hon la gent anava tota l'estona al màxim.

i jo sense saber que em fan fotos clandestines , vigileu està tot plè de paparachis !!!
by paparachi Pep Tatché

amb Parada i tot a Tordera " al mercat " a fer una coke.

... us deixo doncs amb les millors fotos del ciclocross de Mataró ...

7 comentaris:

tri-famili ha dit...

No et queixis, per la temperaratura, nosaltres es em tirat a mar!!!!!!
SALUT

XAVI NOVELL ha dit...

a l'aigua!!! i que tal .... fresqueta? jo per st. Esteve faig la clàssica Granollers - Dakar en Btt i ens banyem en pilotes al Masnou ...

cuida't company !! i molta salut

sina ha dit...

Sí senyor, un diumenge ben aprofitat! jaja! Molt bé campió! Mira el dia que fa avui, si el próxim diumenge segueix així no tindrás problemes per tirar-te a l'aigua! Ens veiem! Un petó

Unknown ha dit...

QUE TAL CAMPIO,ESPERAVA CREUAR-ME AMB TU PER L'NII PERO NO VAM COINCIDIR, SI ET VOLS BANYAR PER NADAL JA HO SAPS A CALELLA HI HA BANYADA, BONES FESTES

XAVI NOVELL ha dit...

SINA va ser guapo de collons ... ens ho vam passar tots teta , i jo més veïen com els colegues ho trinxaven tot... Diumenge a l'aigua? jo a l'aigua i vaig el dia 26 st. esteve sortida bike amb final a la platja ... ni t'explico com sortim ... cuida't i muaky's.

Santi , una llàstima , jo per nadal no, sempre ho faig per st. esteve. fem la granollers - dakar
tothom a l'aigua amb pilotes a les 10 del matí ... pit i collons !!!
SAluT

Clara ha dit...

No pares Xavi, no et deus avorrir gaire eh.. Bueno espero que hara que ja he començat a rodar per la N-II ens veiem al menys per saludar-nos..

petons i bones festes

XAVI NOVELL ha dit...

CLARA ja saps , si em veus fes senyals de fum ... igualment Bones festes i bona entrada d'any , que segur que serà un bon any !!!
molta salut.