divendres, 12 de desembre del 2008

BON FINDE, salut i Rauxa !

Seguim escalfant motors .... en quan als entrenament d'aquesta setmana encara poca cosa , ès questió de gimnas , començar a moure les cames i rodar fins que ens deixa el Sol.

Ahir 80 i avui 50 ... suaus però disfrutant de la neu del montseny i del fred amb direcció Hostalric i Sils . A l'arribar a casa visita obligada a Can Donda Bikes.

Sí, sóc jo que m'he pela't ,,, jejeje amb el meu company Pere Amadó i en Pep " el mecanic " deixan't a punt la BTT d'en Pere que marxa a fer la Duatlò de St. Joan de les Abadesses. Segur que com sempre ho farà de puta mare.


I jo Diumenge a mirar la Cursa de ciclocross a Sta. Coloma de Ferners , hon molts coneguts meus i participen i em fa molta il.lusió anar a tribuna a animar-los. Així que si algú s'anima ens trobem allà.

això ès tot , MOLT BON CAP DE SETMANA!!!!

ha! per cert he rebut algun comentari de gent que li està costant molt tornar a començar a rodar de nou després del parón , TRANQUILS !!!.... m'ha costat però ja tinc la solució, espero que això us serveixi, entreneu i pogueu venir a correr les Socials de Girona.

m'està costant molt trobar el sistema per les fèmines ... el que he troba't no l'aconsello

salut i Rauxa !!!

6 comentaris:

Joan ha dit...

Collons de masai!!! Ara plà cardas por amb aquest look a lo Pantani!!!

Anims Pere!!!!!!Quin Maquina tú!!

karli ha dit...

Passa'm una nina d'akestes que ja no m'enrecordo ni on tinc la bici!! mentrestant em farè amic amb akesta nina i si tenim temps ja l'agafarem kuan la trobem!!!
Tapat animalot que fot una rasca de collons!!!!!!!!!
Bon cap de setmana...

Mariona ha dit...

Jjajjajajaj a veure si ens trobes un invent per les fèmines jajajja.. Potser ens veiem a Sta. Coloma! Sort per en Pere, tot i que no la necessita!!
Salut i gas

Anònim ha dit...

Xaqvi, si el temps ho permet, ens veurem a Santa Coloma, però la cosa pinta bastant malament per demà al matí.....

Arnau Planas ha dit...

ala pos ens la veurem amb en Pere a St. Joan!! Quin fred!!

pipi ha dit...

he hola po si me conoses corimos un cicloturismo en ruta yo fui con alberto perez je bue adeu...johanna