dijous, 6 de novembre del 2008

NOU TONTODROM AL BAIX MONTSENY

Avui fem presentació oficial del nou Tontodrom batejat com TPP Baix Montseny , situat a la mateixa entrada de Palautordera hon hi ha el polígon industrial Park Palau, " Tontodrom Park Palau ".
Un circuit rectangular de 1200m totalment plà , amb molt bon asfalt i una molt bona il.luminació, dic bona il.luminació perquè aquest parc ja té el bon producte de SALICRU en funcionament - " ILUEST " adjunto enllaç interessant per la vostre informació - http://www.salicru.com/index.php?id=1677&L=4 .

En quan avui, Sortida de BTT per la tarda de 45 kms - Sant Celoni - Gualba - Riells de Montseny - Sant Celoni - Olzinelles - Collbutí - Sant celoni.

.... i Després al TPP !!!! hon segurament d'aquí a uns dies ens i trobarem ja una bona colla i ja podrem començar a fer les típiques curses clandestines amb apostes.

mireu sinó com es prepara la penya per guanyar les curses clandestines


Aquí tenim en Pitu amb el seu manager en Quim , ja fent estratègies al TPP, aquest any volen arressar-ho tot i emportar-se tota la pasta.


amb aquest equip que tenen no tinc res a fer :-(

Així que i esteu convidats(des)

Molta Salut !!!

5 comentaris:

Mariona ha dit...

M'apunto al tontòdrom!!! Gassss

Anònim ha dit...

sou de pooooor.....veig que no us falta de res....aquí no tenim ni això....o surts de dia o res....

jordi ha dit...

hola xavi, el nou tontodrom es de puta mare per la penya del baix montseny,com ja saps jo soc un dels tontodroms,amb tota la colla que som hens ho passem de puta mare oi!!!
salut, força MASSAI!!!

ADEU

Núria ha dit...

Vaia tela...
sou com una petita màfia! jiji!
Visca els tontòdroms! :)

Quim M.R. ha dit...

Hola mandinga,no vegis quines fotos mes xules que us han fet,es nota que et mous amb gent professional del gremi.Desde la meva soletat reb una forta abraçada.
PD:No truqis al cuñaaaooo avui.