diumenge, 5 d’octubre del 2008

LA PELEGRÍ PI 2008 de MOLLET

Salut tropa maasai, res un any més ens hem troba't més de 200 ciclistes a la població de Mollet de Vallés per pasar un magnífic dia de cicloturisme. I com sempre amb molta gent coneguda a la sortida.

com el Sergi Mingote

Ês una de les marxes que faig i que fem molts per acomiadar la temporada de carretera d'una manera diferent i divertida. Es fan uns 90 km's però trepitjan raïm , menys al tram lliure de 10 kms que es puja al Farell, no es molt complicada però ja sabeu com va la penya .... com llops !!!.

En quan al tram lliure , na fent , en el primer km. la tropa Ravet ha fet tàctica de selecció amb un bon ritme , però jo he vist que hi havia massa gent per allà dins i he decidit augmentar el ritme i fer una primera tivada, collons!!! tothom a darrera.

Al km3 ja només erem uns 13 corredors que seguien el ritme maasai fins el km. 8.
He pensa't d'afluixar la corda però que collons estava disfrutant .... he petat el km8 , juas juas juas , en els ùltims metres m'han passa't 6 senglanots i jo he acaba't 7è de la general i 4art . de la meva cat. , però content de fer una pujada maasai de les bones.

FOTOS

Del podi de les noies no tinc fotos però:

ORGANITZACIÓ!!!! La mònika ha queda't 2 ona!! la pobre s'ha queda't sense copa per una errada de l'organització ... felicitats Xavalina!!!! http://nikabike.blogspot.com/

Lluís Martinez ( Ravet Bike ) 1er class. General , felicitats campió!!

podi dels de 34 a 4. , en Sergi 1er , l'Angel 2on , i el 3er ??? un espontani s'ha cola't i ha trinca't la copa !!!! juas , juas , juas. el xinxul ja marxava cap a casa i poder fardar a la dona, pues va ser que NO! a cascarse-la.

L'ANÈGDOTA: estava jo fent el maasai per allà i sento per els megafons, Xavier Novell i que collons volen ara aquests, un cop a dalt ha passa't això.

JUAS, JUAS ,JUAS .... collons si que em veuen curtit, per cert , " jo també, a cascarse-la".



Però JO com a bon maasai català , he anat a buscar personalment l'amo de la copa ... un dels millors corredors catalans de M-40 actualment ... he fet de presi i li he fet l'entrega del trofeig amb tots els honors , Nº1 - Jaume Estanyol.


Podi de les xavalines

Això ha estat tot, FÍ TEMPORADA 2008 !!!! ohè ohè ohè , estic content, han estat 19.000 km's aquest any de lluita , esforç i sobretot de felicitat. Amb ganes de tornar-hi l'any vinent. Suposso que passarem els 20.000 aquest any , segur, però ara amb un altre ritme, ara BTT , Sortides grupeta , ara toca piano , piano.

MolTa sAlUt !!!

5 comentaris:

nikabike ha dit...

Crònica super divertida massai!!!! Ja diràs què cony fots per conservar-te així de bé... deu ser perquè no menges ni patates ni ganchitos??? MENTIDAAAA!!!! Tinc la prova....
Cuida't!!

Monik ha dit...

A La Garriga tenim balnearis....és que em sembla que necessites amb urgència una cura anti-envelliment.
Si et veuen molt xungu igual et fan descompte i tot....

vice sport ha dit...

Eii, ja deia jo que no t'he vist a la trinxacadenes... jo hi he anat, ha estat guapíssima, moltissim corriol, tot enfangat, 100% Mtb!!! La última trialera era BRUTAL, si pots escaparte a fer el circuit, no te'n arrepentiràs!!!

el primer ha fet 1:48, jo 2:14. estaré atent a les clasificacions!

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Hola Xavi, sóc el Jordi de Reus, t'he vist annexat al blog del meu colega Uri. Si no et fa res, et posaré al meu blog!
Al de l'AC77 no encara...fins que no us vegi a tots de rosa, com en Gubianas, jejeje!
Ja veig que no parem, a topeee!!!

pipi ha dit...

hola xavi..je esta buena la pic je je soy johanna la compañera de alberto..