dimecres, 3 de setembre del 2008

UNA GORDA PER TRINXAR

MONDRAKER PODIUM


Aquesta ès la nova BTT que m'ha prepara't el meu amic Josep de DONDA BIKES botiga bike de Sant Celoni , si mai veniu feu-li una visita !!! ès una botiga molt xula.



Aquesta serà una bicicleta més en la qual intentaré fer quelcom de BTT per acabar la temporada i desconectar una mica de l'esfalt fins el desembre. En tinc ganes , porto ja cap a 18.000 kms i el cos demana una mica de sorra i fang.

Ahir vaig fer 4 hores de posta a punt , mides , suspensió , modificar això , modificar allò ... i avui ja he fet 3 hores a tot gas, amb una sensació i comoditat brutals... espero disfrutar-ne.

SALUT!

5 comentaris:

Eugeni ha dit...

4h per aqui, 3h per alla... tio no pares!!!! Que tens algu que va a treballar per tu?

Vinga!!! vagi be!!!

P.D.: Vas a Banyoles divendres?

b. ha dit...

I personalitzada. Això només està a l'abast dels massais!!! El nom ho diu tot! Segur que fas molts podis amb aquesta gorda... :-D

Les Mondraker no és que em facin tilín; més que res per una mala experiència amb una doble Cacola, vull dir Pensacola (sense ofendre a ningú, eh?). Joc a la direcció des del primer dia que mai no es va acabar de sol·lucionar del tot i després joc a la bieleta. Però també eren altres temps.

Res, a disfrutar-la, xec!!! Per cert, el tema de garantia com el tens? Important! ;-)

Salut a dojo!

XAVI NOVELL ha dit...

EUGENI: no pas divendres... potser i si puc dissabte pujo amb les nenes , a fer un cop d'ull a laTRI-B..... cuida't trempat.

BEA: tens raò ... les mond. potser no son les millors.. però he fet moltes modificacions, llantes progress , buje XT , selle italia ... i ès que m'ha sortit molt i molt tirada de preu !!!!
era el que necessito per fer només 3 mesos fins el desembre... mentre tingui cames tot val.
molts records xavalina i SaLuT!!!

Anònim ha dit...

a veure si coincidim en alguna de btt, que no te vist encara mai amb la gorda.....

b. ha dit...

Ja he vist els canvis, ja! L'has deixat pepinillo, eh? Amb això volaràs! De la meva era Mond fins ara, també haig de reconèixer que la marca ha evol·lucionat força. Algú havia de pagar la novatada. Si és que ja no són el que eren; són millors.

O sigui que a trinxar-la, Xavi!!!

Ja ens posaràs les dents llargues ;-)

Records...