diumenge, 28 de setembre del 2008

SELÈNIKA 2008

Avui Diumenge a toca't llevar-se d'hora per agafar la furgo team SALICRU, juntament amb el meu company en Pere i anar a la població hon i viuen un grapat de picarols " Navarcles ".

Em fet tota la burocràcia d'inscripcions i a les 8 pim , pam

Foc, fum i polvora per començar ja la mega sortideta del diumenge.


amb tantes pujadetes al perfil mai he aconseguit saber per quina anava.

En quan a la prova: Sortida com totes, gasss i miran't d'adalantar a la gent que es fot al davant teu a la sortida 2 hores avans que tu , molta feina per guanyar llocs en els primers km's.

L'objectiu d'avui era , poder disfrutar una mica de l'entorn i de l'ambient , acompanya't per 1077 biker's " que n'hi ha de molt penjat's " i amb la companyia d'en Pere , però al creuament d'un riu ens hem tallat i ens hem deixa't de veure'ns. Cap problema segur que tard ho d'hora ens tornariem a trobar.

Quan hem fet el pas per Navarcles km. 33 m'han dirt que anava el 6è!!! he flipat un OU la cosa no em lligava per cap costat. " a l'arrivada m'han dit 3 que s'han perdut " HA!!! ara ho entenc.

KM. CLAU de la prova el 48 !!! coll de la Mussarra.... he tingu't que posar el peu a terra i ha flipa't quan el bessó m'ha puja't quasibé fins el forat del cul. COLLONS !!! ha sigu't quan he tingut de parar i fer l'estirament típic que avui poc a funciona't. L'Eugèni m'ha adelantat i m'ha dona't ànims, igual que un grup dee uns 8 corredors que ja no he pogu't seguir.

A les hores ha aparegu't en Pere i he pogut fer uns 25 kms. al seu darrera patint com un cabró amb les rampes de la cama dreta .... no podia pedelar ni a les baixades. Encara anavem aprox. en la pos. 20. Al final en Pere ha amarxa't , normal. Jo no anava ni en darrera.

A l'alçada de Calders i ja només faltant uns 15 kms. de baixada per arribar. NO NO NO. una altre desgràcia. PPPPPSSSSSSSS. visca ! el que em faltava PUNXASO!!! .

m'he assegut al terra , i na fent , un, dos , tres , quatre, quina ràbia amb l'ho putes que ho estava passan't amb les ràmpes i fins a vint-i-tres corredors he contat que m'han`passa't.

A pendre pel cul !!! , un cop arregla't ja cap avall i META. Al final , 5:20 i el 50 de 1077 , quina merda. Però avui me'n porto dues coses molt bones cap a casa.

1- he disfrutat amb l'ambient , l'organització , les fregues que m'han fotut a l'arribada i amb tornar a trobar bons amics.

2- mai he tingu't rampes, tant xungues com les d'avui. Em sembla que el meu cos després de portar ja més de 18.000 kms a les potes avui m'ha fotut el toquecillo i m'han dit que : Tú maasai que no descanses mai o què !!!. Doncs em sembla que tenen raò , avui els hi he fotut una maxacada important i em sembla que ja s'han queixa't.

Diumenge que bé aniré a Mollet a correr, esclar! gas a la flaca collons com cada any. Però volia anar a fer la ARTEC de 110 kms. de BTT ... i em sembla que si no i vaig el cos m'ho agarirà.

el BTT ès divertit, però a vegades també es fa dur. Avui he troba't a faltar a la flaca, merda! estic pensant amb demà per anar-hi ...... juas juas juas.

Per cert!!! cara la nova temporada 2009 estrenarem equipació , al final hem tria't l' opció 4 , espero que us agradi... no mata, el cambi més ipomrtant ès amb el color vermell del culotte.

Fixeu-vos´hi .

MOLTA SALUT.

10 comentaris:

Mariona ha dit...

Si no fos per la punxada... felicitats per aquesta 20ena posició virtual! La btt està bé però com la flaca no hi ha res!!

Salut i gasss.

nikabike ha dit...

Xaviiiii!!! Que quan et dic que et cuidis no t'ho dic en broma.... que petaràs!!!!!!!!
Felicitats x superar els entrebancs i ens veiem a Mollet!!

Núria ha dit...

Quina llàstima lo de la punxada...

Per cert, l'altimetria, més que una altimetria... semblava una prova d'electrocardiograma en ple esforç!

Cuida't!

Maria ha dit...

Nen! ja pots estar content eh! mira les nenes com t´escriuren!!!

Ja m´han dit que et van veure per la Selenika....grrrr quina enveja, em fotia una il.lu anar-hi! en fin!

XAVI NOVELL ha dit...

juntament amb el meu fisio i un doctor del laboratori de la casa Soria Natural hem troba't en unes gotes que prenc desde fa 8 dies per l'alèrgia una planta que textualment diu " puede provocar calambres " TOMA !! ja deia jo...
collons si ès queeeeeeeeeee.
ara Sant Tornem-hi... GASSSSS.

MARIONA: la punxada ès el de menys... les cames les tinc out.
avui a rodar suau 2 horetes i prou.

MONIKA: Sí tens raò ... avia't em tocarà descansar, però avans Mollet amb molt de gas.

NÚRIA: collons com cansa la BTT.. XD i més amb aquestes cardios que et posen a la ruta.

MARIA: ... toca recuperar-te, l'any vinent ens i veïem .. ho no !!! perquè si les passo putes com aquesta nanai de la xina. Jo t'acompanyo amb cotxe.

SALUT A DOJO.

vice sport ha dit...

Felicitats per aquesta pedazo de carrera! S'ha de saber sufir de vegades. Ànims i recupere't per la seguent!!!

nikabike ha dit...

Per cert, un 10 pel color vermell. No sé perquè però m'agrada...

Anònim ha dit...

benbingut al món biker....aquí no et pots amagar darere el cul de ningú oi? je je je....
Per cert, l'equipació no m'agrada pas, sembla una samarretata de futbol.....

Anònim ha dit...

Aupa Xavi!

Blogs si que hay en euskera, lo dificil es encontrarlos sobre ciclismo, pero alguno más sí que hay.

Ala, a seguir escribiendo, y sobre todo dandoles a los pedales! Animo!
Agur!

jordimasfepesa ha dit...

collons! ets la de la foto? et trobo molt canviat desde vallter!!
salut i a tope!