diumenge, 14 de setembre del 2008

COPA CATALANA CORRÓ D'AMUNT

Avui he anat a fer una cursa de BTT a Corró d'Amunt, Campionat d'Espanya , Copa Catalana i Pedrelada Solobici " els perduts "com jo.
Un total de 400 corredors ens hem trobat per fer " els valents " 2 voltes en un circuit al final uns 70 kms.


A la web: http://www.ocisport.net/ teniu les classificacions de tot i més . Els campions d'Espanya, els de copa catalana ...
M'ho he passa't molt bé, a l'hora de les inscripcions i amb el tipus de llicència m'he vist obliga't a fer la pedelada " els perduts " m'han vist la cara. Però m'era igual ... tenia clar que volia fer les 2 voltes amb els màquines i mirar com estic respecta a la gent que durant tot l'any practica BTT.
Estic molt satisfet.
A la meva prova " solobici " he fet el de la general amb un temps de 3h 20", si estigués a MASTER-30 com l'any passat, estaria classificat en el 27è lloc i de la classificació GENERAL de totes les categories amb els èlits el 121è ... no està malament !!!


Avui he patit vastant, a la sortida m'han fet sortir l'ultim i portar a 400 senglanots al davant costa molt de recuperar , després PATAPUM! caiguda que he tingut a la 1era volta , un fort cop a la cama i l'espatlla han fet que la prova fos més dura personalment ... però mentres estava al terra he dit:
El dolor ès temporal , la rendició ès per sempre ..... que burro que sóc !!! cap a munt un altre cop i gas ...jejejejeje.
foto de la sortida

Demà publicaré les fotos que m'han fet .

i com sempre , encantat de poder disfrutar amb molts companys ja coneguts i alguns altres que avui he conegut a tot(e)s SALUT !

4 comentaris:

b. ha dit...

Oé! Molt bé, xec!!! Enhorabona per la classificació, i a recuperar-se de les ferides de guerra.

Aquesta prova era nova respecte al circuit de maratons Copa Catalana de l'any passat. Què t'ha semblat el recorregut? Per curiositat, algun tram passava pel circuit de rally GP Massi?

Força Massai! ;-)

vice sport ha dit...

si senyor, si caus amunt i gas!!!!io avui també he competit, 30 km 740m de desnivell i 39è (3r a la meva categoria!!!!!) ia et pillaré ia... jeje

Cuída't!

Karpas ha dit...

Inconfundible Massai!

Nos vemos en otra.
Saludos!!

karli ha dit...

Per el que puc veure tu tambè estas fet un bon animal i ara ja entenc per que tambè formes part dels Sonats Club!!!
Bones classis veient les makines que dius que corrien.
Apa bona sort nanu!