dijous, 3 de juliol del 2008

3 DIES DE CICLISME A TOPEEEEE

Ja estic a punt per marxar cap a Puigcerdà , hon demà divendres comença la primera etapa de la mitics-ports-pirineu amb l'ascensió al Col de Paihères i crono final a Plateau de Beille. Això només serà el primer plat , perquè de segon tenim el final d'etapa a Ordino Arcalís i les postres de diumenge final al Plà de Beret. - us faré una bona crònica ... segur.

cap al pirineu falta gent !!!!

Però no marxo avans sense posar unes fotos dels meus companys de grupeta de Sant Celoni que van anar a fer la Maratona a Italia aquest cap de setmana pasat. Jo no hi he anat mai, perquè tot no pot ser ... però veïent aixó em sembla que .....

l'Eskamot Català del baix montseny amb Josep Mª. Pla , Joan Calls , Josep Pujol , en Sergi petit ( manager), Jordi Daniel , Francesc Grau , Quim Montalvo (fisio) i Francesc Pino.

Passo de Gardena, amb el Quim al centre " el fisio de l'expedició " i també amb la molt bona companyia dels catalans, Miquel Gubianes , Anna Arana i en Francesc Arana.

un ambient impressionant !!!

... en cuqui controlant el ramat.



En jordi Daniel i en Josep Mª Pla disfrutant del moment

En Francesc , bon company un bon amic i bon ciclista.



En Joan , un clàssic del blog. Company de rutines, d'entrenaments i bon amic

... sou els millors !!!! ...

molta SALUT !!!

4 comentaris:

van krujem ha dit...

haber si te artas de subir , jajajjaj a pasarlo bien y a dar guerra a la peña y que se acuerden de ti, lo del buzo te lo miro, ok ,solo tengo uno y bastante pequeño, un saludo crak

b. ha dit...

Ànims, Xavi!!! A desmitificar!!!

Per aquí estarem pendents de la teva crònica, mentre fem els darrers preparatius per al nostre calvari particular... ;-)

Salut a dojo!

TRI-CAS ha dit...

A muerte Sonat!!!!!!!

Caña a la flaca, y disfruta!!!!

Cronica yaaaaa!!!!!!


Força!!!!

Anònim ha dit...

que disfrutis....ara, no et flipis i et pensis que estas al Tour, je je je.....