diumenge, 20 de juliol del 2008

BTT i CARRETERA

Avui diumenge he aprofitat per fer 2 sortides , ja que aquesta setmana ha sigut molt bona, he sortit dia sí i dia també , per això no podia deixar escapar aquest diumenge per acabar de rematar-ho tot.

AL MATÍ: m'he arriba't fins al bonic poble de Vilaür , http://www.vilaur.net/index.php?mode=mostra&nom=situacio... hon ahir em van dir que si feia la 1era BTT de Festa Major, doncs cap allà hi falta gent, sempre va bé anar a llocs hon per primer cop ès fan esdeveniments d'aquests tipus perquè així animes als organitzadors a repetir per el proper any i quan més siguem millor.
I com sempre... allà hon vas et trobes els 10 & 15 crack's que fan el mateix que tu quan no hi han curses. De les marxes sempre n'hi ha qui vol anar al davant .... i com no, gas a la burra i a pasar-ho bé.
Poc a explicar, era un circuit molt planer d'uns 30kms que per les meves condicions m'ha anat molt bé ,perquè en BTT jo em canso mooooolt. i avui a falta de 3 kms de meta anan't el 3er amb el grup del davant he puntxat la roda i finito, cap a meta a peu.
Però content de fer BTT i de tornar a trobar-me a companys coneguts i menjar-me l'entrepà de pernil.

AL MIGDIA: amb la sensació de només fer 30 kms al matí i arribar avia't a casa, he agafa't la flaca i direcció al mar falta gent fent 55 kms més , quan fa molta calor el millor ès anar per la costa que et toca una mica més d'aire fresc " fresc ? "... jejejeje.


... cap a Canet a fer una Cola

De tant en tant ès collonut asentarse, mirar el mar i relaxar-se.
molta SALUT !

5 comentaris:

b. ha dit...

Bon cap de setmana, tret de la punxada. Però no pot ser que aquestes màquines ens deixin tirats! Què hi farem?

Per cert, ara ja sé d'algú que porta la senyera sota la pell. ;-)

Salut a dojo i records!

Mariona ha dit...

I jo que t'esperava a la Barceloneta per seguir la teva roda! Salut i gaaaaaaas!!

Ferran Vila ha dit...

Això deu ser un "biciatló" no?. 30 de BTT y 50 de carretera, je,je.

sara novell ha dit...

Ets incansable!!!!
Aquesta setmana jo ja em poso les piles... ja m'he instal.lat i amunt, amunt, que a la muntanya hi falta gent...
i t'hi espera per venir-hi a entrenar, que només faltaria que descansessis... Aquestes cames no poden deixar de pedalar!!!!
Ànims aquest divendres amb la pujada al Turó!!!!
Ens veiem!!!!

Maria ha dit...

Tu fas com jo....si punxes i la distancia que et queda es inferior a la recorreguda....acabes a peu! jejeje! eres de los mios!