diumenge, 29 de juny del 2008

SORTIDA CC SANT CELONI

Salut xavalin(e)s.
Avui diumenge ha toca't sortir amb la molt bona companyia i divertida grupeta del CC SANT CELONI " el meu club " . Sempre m'agrada anar amb els del club quan el calendari em deixa , ja que això de rodar xarran't i parant a fer un nyam nyam sempre va bé per trencar la rutina.
Sortida: St. Celoni - Marata - Llerona - Bigues - St. Feliu de codines ( esmorzar ) - St. M. del Fai - Seva - Collformic - Mortirolo - St. Celoni - Vallgorguina - St. Celoni. 135qms.

Aquí teniu un recull fotogràfic d'avui, fins la propera grupeta !!!

blog del club - http://ccsantceloni.blogspot.com/

l'Aitor i en Maurici posant ritme , com sempre !!! gasss.

Diuen que els reporters no surten mai ?

José Garcia " no comment " molts de vosaltres ja el coneixeu , sobretot els breveteros d'arreu de catalunya i del país veï ... . Fa 4 dies que va tornar de pescar escopinyes a Galicia fent 1000 kms. en bici " mireu quin dorçal que porta .... jejejej, i avui com si res . Ès per molts un referent per quan tinguem 43 ho 53? 68? , no , 70 i quans ?? ès gran per fora, però molt jove per dins.


Avui he estrena't pantalons nous , us agraden? .... aquests surten bé de preu. Aquest any només surten a 12.500 kms........ jejejeje.

MoLtA SaLuT !

6 comentaris:

Anònim ha dit...

sembles un cafè amb llet!!!!

Monik ha dit...

Jefe: finet, finet...

Eugeni ha dit...

D'aquesta manera aniras a aquella platja nudista que em vas dir?
jajaja
Vaya pinta...Pasa mes per l'ombra tiu!!

Oscar 1977 ha dit...

Potser que surtis en bici en bikini!!! je,je... Bones terres les teves per entrenar, tinc molts bons records i amics per aquí. Gracies per la teva visita i petonets a les teves nenes.

Mariona ha dit...

He flipat amb el teu moreno ciclista!!!!!!!!!!!!! Les cremes solars existeixen ehh! jeje

Julie B ha dit...

jejeje!! ke blankitoooo! jejjee
:P