divendres, 20 de juny del 2008

SALICRU'biketeam CAMPIONS !!!

Dimecres dia 18 vaig anar a recollir per tercer any consecutiu els premis que atorguen els http://www.jocsinterempreses.com/ , SALICRU.COM campions del BTT.

Els Jocs Interempreses són una OLIMPÍADA EMPRESARIAL SOLIDÀRIA, organitzada per a32 events que es celebra anualment a Catalunya i que està oberta a totes aquelles organitzacions que vegin en l’esport una forma més de fer-se presents en la societat. Per a l'edició 2008, han escollit el programa cuida'm de l' Hospital Sant Joan de Déu.
El dia 25 de Maig , Pere Amado , Santi trujillo i Jose Perez van ser els escollits per participar a la prova de BTT , hon el Pere va quedar 1er classifica't absolut , en Santi va fer una molt bona 4ª pos. i en Jose va arrivar també molt bé, fent el 8è lloc............... jo fent la ciclomarató.


En Pere en AcCió

En quan a l'acte d'entrega de premis molt bé, amb més de 200 convidats de diferents empreses de Catalunya , totes elles partíceps dels jocs a la sala gran de L'INEF de Barcelona.

Amb la presència del sr. Jil Van Eyle autor del http://www.teaming.info/ " feu-li un cop d'ull "

Jo , amb el Santi i en Pere

medalla d'or , trofeig reina del BTT i trofeig com a empresa amb més eficiència esportiva.
Només dir-vos que SALICRU.com ès desde ja fa molts anys una empresa que veu en l'esport una forma més de fer-se present a la societat , "un bon exemple" , per això jo participo i participaré en totes les competicions amb els seus colors.
Que tingueu un bon cap de setmana de competicions, d'entrenaments, de pre- festes de Sant Joan(a) "Patró(na) dels Països Catalans", ......... començeu bé amb: http://es.youtube.com/watch?v=dUOmk6Wjf9Y
salut i Wa yeah !!!!!!

1 comentari:

b. ha dit...

Enhorabona als campions solidaris. Sempre he pensat que aquest tipus d'iniciatives haurien d'estar més presents a la nostra societat.

A seguir així!!!

Salut i, per a quan toqui, bona nit de sant Joan!