diumenge, 8 de juny del 2008

DIUMENGE de MARXA


TEMPS: 4h :58' :13"
POSICIÓ GENERAL: 4
POSICIÓ CAT: 3
DISTÀNCIA: 150 km
DESNIVELL: 3000 m
VEL/MITJ. : 31,18 km/h
Després de sentir a ploure ahir fins a ùltima hora del vespre ... NO!!! ... prou , prou , prou ... vaig pensar ja i tornem a ser , una altre amb aigua... la llàga del cul s'estobarà i ja la tindrem liada un altre cop.
Doncs res de res un dia guapíssim per compartir el territori de casa amb els 300 companys, molts de coneguts i d'altres que conèixes de nou .... ès això el millor premi , sens dubte.
Avui no he sortit gaire motivat, ja començo amb l' alèrgia "merda ! " i amb els entrenaments de la setmana passada " poca cosa " he pensat avans de sortir ...bufff!...... Però un cop estas pedelant, gas a la burra i a passar-ho bé.
un perfil atractiu
Però ..... na fent com sempre ,cap al km. 50 les cames han dit: que fot aquest boig, una altre? i han comença't anar d'allò més fines , s'han espavila't , cosa que m'ha anat molt bé per poguer pujar collformic amb el grup capdavanter. " res a dir " na fent , desprès cap a santa Helena ... com un pot, na fent i de Sant Celoni a granollers autopista AP7 "volem peatjes gratuits!!! " i cap la Meta.
No tinc fotos, la ùnica foto que m'han fet per part del Xavi del vallromanes " salut company " la té la Mariona " del Team Discobery Chanel " al seu blog.... segur que sortirà.

* aquí les notes, obligatori ensenyar-ho als pares perquè sinó els reis no em porten la bici

BONES NOTÍCIES: ja no em fa mal el cul!!! a topeeeee.

molts records i SALUT

12 comentaris:

Mariona ha dit...

La millor foto és aquesta última de la piscina jajajajjajaj... Felicitats per la pasejadeta d'avui! Salut.

Xavi Fustis ha dit...

Ei Xavi!!
Ja he visitat el teu blog!! Molt bo!! Canya als mediatics i GAS A LA BURRA!! (aixó ja ho possa al tunel de Sant Esteve d´en Bas!!)
Pd: També he vist les fotos del Circuit; sols faltava que l´hi possessis el maillot "arco-iris" al Montilla!!

b. ha dit...

Enhorabona per l'excel·lent!!! I, dit sigui de pas, per les notícies "del cul" :-D

Però vigila amb l'al·lèrgia, que aquesta primavera torna amb força.

I res, que ens unim a la Plataforma pro peatges gratuïts!

SaLuT!

XAVI NOVELL ha dit...

MARIONA: vigila que la de la foto pot ser que algun dia la trobis en algun Iron Man d'aquests estranys que feu!!!

XAVI: eis campió , gràcies per fer un tomb pel blog i espero que ens trobem algun altre dia per rodar i fer-la petar una estona... records!

BEA: records xavalina, per cert de la ROCA BIKE'S n'hi han uns quants!
suposso que ahir al ser la de granollers van sortir tots, només faltaves tu.

SALUT

SANTI PONS ha dit...

ja en comenco a estar fart.. que si ara quedo segon, ara tercer, ara quart ... ara prou! el que s'ha de fer es anar a voltar a Banyoles o on vulguis 24 hores! posa data que treiem el fetge per la boca!!!!!!! jejeje

van krujem ha dit...

xavi para ya coño!! se acabo la temporada , ahora temporada de chiringito y cerveza, un saludo y estas para correr con nosotros haber si te animas y te fichamos para el año que viene y ya estamos todo el komando unido para liarla en todas las carreras y sin tregua alguna , jajajaj un saludo

TONI TIRADO ha dit...

Es verdad! lo que dice Van Krujem, creetelo! estas para correr, otra cosa es que no te apetezca correr en Catalunya porque hay demasiados circuitos

Marc Masague V. ha dit...

L´enhorabona per la posició de diumenge i per la mitja! jo mai l´encerto comprant bicis sempre me les venen de les que no corren.. no ho entendré mai ;)

XAVI NOVELL ha dit...

SANTI: estas trinxa't!

MIGUEL: Mandinga,cullons i jo vaig estar buscant entre el pilot i no vaig trobar la tropa caracol ... doncs vaig decidir a fotre'l-hi gas a la burra, un bon entrenament!!! per les fugas del Komando.

cecocTONIC: gràcies pels ànims! l'any passat vaig corre algunes de M-30 , banyoles, figueres , montjuic , olot , girona... molt circuit , però tranquils que algun dia si puc m'agradaria tornar i estar amb tota la penya a la guerra .... sou molt bons corredors i bona gent!
felicitats per l'equip i records.

MARC: encantat, i sí tens raò tant en charlie, l'eugeni i en santasusana hem passat aquest any moltes hores i hores de trote sobre la burra i ens ho pasem TeTa!!! anima't!!! molts RECORDS.


SALUT i SORT.

TRI-CAS ha dit...

Maquinaaaaa!!!!!!
Asi me gusta destrozando los cronos y las patas!!!!
La ultima foto, has salido favorecido , como te va a doler el culo con el pedazo de apoyo que tienes!!!!!
El sillin tiene qu edesaparecer entre las carnes, je, je, je.....

Força sonat!!!

SANTI PONS ha dit...

ajjajaja, I LOVE THIS GAME! ara a pel doble!pim pam ... anda que no faras tontodroms amb mi a partir del setembre!jejejeje

NEMO ha dit...

Ets un maquina crack. Molt bon paper si senyor. Amb el teu permis t'agrego a la meva llista de bloggs de contacte i companys de feina.

Salut i sexe.