diumenge, 18 de maig del 2008

MARXA TERRA de L'AIGÜA

Salut company(e)s , avui diumenge m'ha toca't descansar despres dels 10 ùltims dies de pedalar amb un total de 800 qms.

Avui de relax 165qms. ùltim entrenament llarg avans de la BPB .... per mirar i disfrutar veïent com la gent pateix a la marxa cicloturista terra de l'aigua a la població veïna de Riells.

Em sortit de sant celoni: Jo , en Pere , l'Aitor , i en Jordi.


En Pere i L'Aitor


l'Aitor " que surt a totes " i el menda


En Jordi Monraba , i autofoto de les rampetes del montseny


A dalt a santa Helena esperan't el primer a pujar , premi de muntanya.


Es que molta estona quiet esperan't no ser estar-hi ...... jejejeje

Comença el festival: 1er Josep Patiño , 20n Dani Gonzalez i despres un darrera l'altre.... aquí unes fotos hon podem trobar-hi companys de fatigues com Conrad Blasi , l'Eugeni " habital", ..... i molts més.


La 1era noia, grup de davant

Bona representació també del club ciclista Sant Celoni : Ramón Pinyol , Santi Abel , Maurici , Jaume , Jordi , José , Eduard , Arseni ..... i molts més.
A dalt i un cop esmorzats hem fet grupeta molt xula amb el Miguelillo , Jose Manuel del " BigMat " la 1era i 2ona noia a pujar i 2 companys més, que em fet una volta retallada però molt divertida i distreta fins a la Meta hon hem fet de llebre algun corredor conegut per ajudar-lo.
Al blog d'en Miguel segur que tindreu més xixa de diversió de la Marxa:




A meta encara he arreplega't un bon dinar de gràtix ...jejejej , després he fet la 2ona tanda d'entrenament " que consti que m'ha vist la Tri-Mariona " ruta gens maca per la pluja, uns 80qms. més , fent per 2on cop coll de revell i despres he anat a mirar les enramades d'arbúcies , per cert molt maques.
Quina currada!!!! com per pasar-hi per sobre amb la bici ..... jejejejej
SALUT !!

1 comentari:

Mariona ha dit...

Sóc testimoni de la teva pujadeta cap a Coll de Revell!! M'han arribat veus que els qui pujaven a continuació es trobaven la carretera sense asfaltar jajajjaja. Per cert, flipo que fer 165 Km ho consideris un relax. Com van les shoes?