dimecres, 7 de maig del 2008

L'HORMONA de la FELICITAT


Enamorar-se et crea DOPAMINA.



L'orgasme OXITOCINA.




Espentar-se ADRENALINA
.

i fer esport ENDORFINES

Viure sensacions agradables i estimular els sentits ès el conjunt que afavoreixen la secreció d’endorfines, l’hormona de la felicitat. Les endorfines són unes hormones segregades per la glàndula pituïtària, que ens provoquen benestar i salut ja que, per una banda, ens donen sensació de plaer i, per l’altra, reforcen el sistema immunològic, cosa que ens fa més resistents a les malalties i al dolor.

L’ésser humà era nòmada en els seus orígens, i la seva memòria fa que equipari el moviment amb la llibertat i el sedentarisme amb l’obligació. Així, quan pot, s’escapa de la civilització per trobar una vida més simple, en harmonia amb la natura.

* recordeu però que cal fer una dieta equilibrada ..... DOPAMINA, OXITOCINA , ADRENALINA.

SALUT !

3 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

A LA RECTA D´HOSTALRICH HI HA MOLTA ENDORFINA PERO ALERTA, NO S'HI HA DE BUSCAR LA DOPANINA ALLA QUE SI NO JA L'HAS FOTUDA!AH, I ALERTA, SOBRETOT VERIFICAR-HO TOT BE NO FOS CAS QUE TINGUIS SORPRESES I TINGUIS UNA PUJADA D'ADRENALINA! JEJEJEJE ... SALUTTTTT

Karpas ha dit...

Si te pasas por mi blog podras disfrutar de MCD, Barricada, y muchos mas.

Un saludo!!

Por cierto, la Pinarello es preciosa!

Mariona ha dit...

Ja veuràs quanta adrenalina generarem a Remences quan se'ns posi a ploure a la meitat del recorregut, jajajajja. Fins diumenge!